Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Straja pogodio. . Udri
Nemam pitanje, nek pita ko želi umesto mene.
Dražen Petrović.
Тачно.
Koji čuveni fudbaler Željezničara je uspeo da napravi sledeće ?
-Igrali smo protiv Partizana i Jusuf Hatunić me loptom snažno pogodi u glavu.
Iznesu mene iza Partizanovog gola i doktor Hamo Hasanbegović pokaže mi prst i pita vidiš li? Ma kako ne vidim prst. Uđem u igru, neko mi doda loptu i pođem ja pravo ka svom golu. Sreća, moj suigrač Josip Čilic, na šesnest metara uleti mi klizeći. Sudija mu da žuti karton, a mene iznesu vani.
Sušić?
Ne, Safet je igrao za Sarajevo. Recimo da je deo generacije koja je izgubila čuveno polufinale kupa Uefa od Videotona...
Sabanadzovic?
EDIT: Nije on,sad mi cale rekao ko je...cekam svejedno prvo da mi odgovoris.
Nije Refik Šabanadžović, iako su tu negde po "lepoti".
Katalinski?
Tata, nije Katalinski, on je generacija Želje pre našeg Nikole...
Da ne gnjavim više, radi se o Nikoli Nikiću, jedno vreme selektoru mlade reprezentacije BiH.
Jednostavan, pomalo priprost ali, do bola iskren i neiskvaren čovek. Inače, jedan od najvećih fudbalera svoga vremena čiju je karijeru ograničilo jedino to što nikada nije prešao u niti jedan klub ''velike četvorke''.
Nek postavlja ko prvi stigne.
Jebeš ga, znao sam odgovor, gledao sam jednom neku priču sa njim, ali nisam znao da je igrao u Želji.
Колоћини?
Argentinac?
Da, Argentinac je, ali nije Koloćini.
Је л' репрезентативац?
Pastore?
Alo, nije vam ovo igra da ne, nego kviz :) Bio je reprezentativac.