Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ortega?
Ne...
Vaška se kaže El Pioja, ako vam pomaže...
Vaška se kaže El Pioja, ako vam pomaže...
Помаже само јајарама кад гуглају. :)
Елем, тачан одговор је Клаудио Лопез. :)
Pa jesi guglao, Petre? :)
Znam da nisi, jeste, Klaudio davež El Pioja!
Прочитао сам то у дефиницији овде пре једно годину и по, две. Ако неко успе да пронађе ту дефиницију, бићу захвалан! Има у листи тамо једно десетак надимака аргентинских фудбалера.
Елем, ко је ово?
http://img51.imageshack.us/img51/223/12345gq.jpg
Bobek?
Није. Јувентусов играч је у питању. :)
Đuzepe Meaca?
Не.
U jesi štur, pa reci da je dobar pokušaj. Nisam znao da je igrao za Juventus, dok nisam otišao na wiki da provjerim poslije okačenog posta. Mislio sam da je lik igrao samo za Inter.
Marčelo Lipi?
Stivene, Vukas je! O Vukasu je Šekularac pričao...
Peki, ovo na slici je Boniek :)
Није Липи.
Ево мала помоћ, поставио сам питање само да би потврдио кад неко тачно одговори. :)
Dele Alpi. Peki, mojne u zagonetkama, ima Bosanaca na kvizu.
Није Бониек, није Деле Алпи. :)
Tata od Ćire Ferare?
Klaudio Đentile :)
Није Ферара, погађајте даље ко је. :)
Klaudio Đentile :)
Није ни тај. :)
Jel taj lik još živ?
To je Roberto Betega, bivši fudbaler reprezentacije Italije i Juventusa