Спортски квиз

1. И Талијан Ђилардино. :Д

2. АрлобезШ, ајде настави, морам напоље. Други је Карека. А трећи Ђордано Бруно(легенда Лација и Наполија). MAradona-GIordano-CAreca= MAGICA , Карали с Наполијем цијеле Апенине.

Едит:Дио атмосфере МАГИКЕ, уз талијанског коментатора. :)

http://www.youtube.com/watch?v=iLUrt2Yh-EE&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=ZsABO06VX48

3. Jes Brazilac bi trebalo da je Careca...a Italijan...hm...jebem li ga. Znam da je Napoli u pitanju ali ne mogu da se setim. :)

4. Aj ko hoće, nemam ideju.

5. E pa čekaj, kume, ima tu i potpitanje. Koliko olimpijskih zlata je osvojio, a koliko ukupno olimpijskih medalja?

6. Џони Вајсмилер, као што Влајко рече, бавио се пливањем.

7. E pa čekaj, kume, ima tu i potpitanje. Koliko olimpijskih zlata je osvojio, a koliko ukupno olimpijskih medalja?

E, jebi ga, sad mi se svetiš, a? :)

Osvojio je 4 zlata i to mu je :)

8. Ma mnogo mi zanimljiv lik, a bilo mi bezveze da pretjerujem sa pitanjem. Osvojio je 5 zlata i 1 bronzu, na 2 OI, '24. u Parizu i '28. u Amsterdamu. Bio je jedan od najboljih plivača 20ih. Roditelji su mu Banatske Švabe, migrirali u Ameriku. Po završetku plivačke karijere, glumio je u 6. filmu o Tarzanu.

9. Jes, Dube. Nisam znao koliko je imo medalja, a znao sam da je naš čovek.

Koji naš (sad već bivši) reperezentativac je izjavio ovo o fudbalu zemlje u kojoj je tad zarađivao hleb:

"Ma pojma nemam, mi igramo neke kontranapade, šta li..."

Inače, zovu ga i Serbian snake (ja bi pre reko Serbian snajka), a ima i tendenciju da bude duhovit...

10. Неки фудбалер има тенденцију да буде духовит? Ју, наопако! :)

Не знам ко је та њушка, али могу да нагађам. Кежман?

11. Pa Lane je Serbian Snake jebote.

12. Неки фудбалер има тенденцију да буде духовит? Ју, наопако! :)

ahahaha

Не знам ко је та њушка, али могу да нагађам. Кежман?

Nije, ali ovaj je taze bivši reprezentativac...trenutno igra u velikom klubu iz kog se trude i lubenicama da ga isteraju.

13. Tek sam sad video Dubov odgovor...Odgovor je tačan. Milan Jovanović je u pitanju, ono je izrekao za belgijski fudbal kad je igro za Standard Lijež, a u novinama mnogo potenciraju njegovu duhovitost.

14. btw, ovo se zajebavam, gde Lane duhovit. :)

15. Па што он више није репрезентативац? Нисам обавештен.

16. E ja otišao da spavam, ne se ljutite :) Neko će već postaviti. Ne trošite dobra pitanja kad mene nema :)

17. Па што он више није репрезентативац? Нисам обавештен.

Pa ne zove ga Žonpi već godinu dana, valjda nije standardan u Liverpulu i te fore.

18. Ok, Dube, aj nek postavlja neko...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.