Спортски квиз

1. Ladno sam naseo.
    Aj kad smo tu...Kako se zove najbolji igrač sveta 1982.godine, ujedno najbolji strelac i igrač svetskog prventstva u Španiji ?

2. Гроф Влатко Паскачић

Stivene, Vukas je! O Vukasu je Šekularac pričao...

Браво, јесте, ал' оставио сам одговор у виду линка ка Википедијином чланку, што си очигледно пропустио :)

3. Ja sam dqf, ali ne bih nikada pogodio odg, na ovo pitanje.

4. U talijanskom fudbalu, koji je napadački trojac bio poznat po akronimu MAGICA, i za koji klub su nastupali?

5. Ronaldo, Zamorano i još neko?

6. Браво, јесте, ал' оставио сам одговор у виду линка ка Википедијином чланку, што си очигледно пропустио :)

Jebi ga..ja vido da je to aktuelno pitanje bilo, ali nisam mogo da se ulogujem, nemah vremena, pa reko daj da odgovorim kad mogu. :) Link nisam video :)

7. Мени ћале помиње Милан и Бастена, Гулита и Рајкарда, али ми се не уклапају у акроним...

Едит: Грофе, ма опуштено, укапирао сам :)

8. Pruzzo totti i cassano as roma.

9. Мени ћале помиње Милан и Бастена, Гулита и Рајкарда, али ми се не уклапају у акроним...

Нису они, али је крај осамдесетих и почетак деведесетих година период када је карао тражени тројац.

10. Maradona sa još nekim?

11. Дуб, имаш трећину одговора! :)

12. Едит: Грофе, ма опуштено, укапирао сам :)

Naravski.

Maradona i Canniga i jebem li ga...neki Italijan na Gi...Giovanni

13. Није Кокаинђа, друга двојица су бразилске и талијанске националности. Тај бразилац је кудикамо познатији

14. Brazilac bi trebalo da je Kareka.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.