Браво, јесте, ал' оставио сам одговор у виду линка ка Википедијином чланку, што си очигледно пропустио :)
Jebi ga..ja vido da je to aktuelno pitanje bilo, ali nisam mogo da se ulogujem, nemah vremena, pa reko daj da odgovorim kad mogu. :) Link nisam video :)
Је Бетега. :)
Je bemga i ja.
Ladno sam naseo.
Aj kad smo tu...Kako se zove najbolji igrač sveta 1982.godine, ujedno najbolji strelac i igrač svetskog prventstva u Španiji ?
Kapuš?
Stivene, Vukas je! O Vukasu je Šekularac pričao...
Браво, јесте, ал' оставио сам одговор у виду линка ка Википедијином чланку, што си очигледно пропустио :)
Ja sam dqf, ali ne bih nikada pogodio odg, na ovo pitanje.
Paolo Rosi?
Jeste Rosi. Haj dalje.
U talijanskom fudbalu, koji je napadački trojac bio poznat po akronimu MAGICA, i za koji klub su nastupali?
Ronaldo, Zamorano i još neko?
Nisu Ronaldo i Zamorano
Jebi ga..ja vido da je to aktuelno pitanje bilo, ali nisam mogo da se ulogujem, nemah vremena, pa reko daj da odgovorim kad mogu. :) Link nisam video :)
Мени ћале помиње Милан и Бастена, Гулита и Рајкарда, али ми се не уклапају у акроним...
Едит: Грофе, ма опуштено, укапирао сам :)
Pruzzo totti i cassano as roma.
Нису они, али је крај осамдесетих и почетак деведесетих година период када је карао тражени тројац.
Maradona sa još nekim?
Дуб, имаш трећину одговора! :)
Naravski.
Maradona i Canniga i jebem li ga...neki Italijan na Gi...Giovanni
Није Кокаинђа, друга двојица су бразилске и талијанске националности. Тај бразилац је кудикамо познатији
Brazilac bi trebalo da je Kareka.