A ja Branka Boškovića, sad sam se setio kako su švercovali idioti Bunjevčevićča protiv Selte iz Viga :)
To je bio vrhunski sportski menadžment. :)
Ovo je zadnja Zvezdina generacija koju gotivim, iako ih dalje više simpatišem od Grobara. Još imam poster iz tempa tu...Nisam znao šta drugo da pitam :)
Samo fudbaleri?
EDIT: Svasta pitam...
Играчи Звезде, а? :)
Вукомановић, Бошковић, Друлић, Витакић, Буњевчевић, Дудић, Пантелић, Гојковић.
Осталих не могу да се сетим
ЕДИТ: Иначе сам гробар. :)
Kocić, Vukomanović, Drulić, Vitakić, Bunjevčević, Glogovac, Dudić, Ilić, Pantelić, Gojković, samo ne znam ovog trećeg. Ekipa Zvezde od pre 10 godina
Глоговца сам заборавио.
A ja Branka Boškovića, sad sam se setio kako su švercovali idioti Bunjevčevićča protiv Selte iz Viga :)
Sviđa mi se kako pamtite, pogotovo Mlata, iako je grobar...jeste sastav Zvezde, fudbal naravno, pre deset godina...
Džoni, Bošković!
reko ga je Mlata...
Džoni nastavlja, ima više odgovora, a ne postoji šansa da je prepisao Mlatine odgovore jer su odgovorili bukvalno u istoj sekundi.
To je bio vrhunski sportski menadžment. :)
Ovo je zadnja Zvezdina generacija koju gotivim, iako ih dalje više simpatišem od Grobara. Još imam poster iz tempa tu...Nisam znao šta drugo da pitam :)
Šteta što je Gojković umro. (valjda on beše)
Iz kog kluba je Raul Gonzalez Blanko došao u Real Madrid?
Malaga bese?
Atletiko Madrid.
Mada Grofe, mislim da si Pjanovića zaboravio.
Nije Malaga
Хетафе?
Grof pogodio, španska verzija Mustafe :)
Da nije možda iz Reala B? xd
Nisam, gde njega da zaboravim, nego ovako mi bolja konceocija :)
Tek sad vidim da sam pogodio :)
Sale Ilić je učestvovao (uključujući ovo) u koliko kvalifikacija za LŠ, naravno samo sa Partizanom...kažite mi samo broj godina...ne utakmice.
4
Protiv Njukasla kad su igrali, pa Makabi Petakhi (tako nekako) Tikva, i ove sad. Znaci ja znam za 3, dakle moj konacan odgovor tri. lolo
Nije 4/9 u 15 godina...nego? Ponavljam, uključujući i ovu sezonu, što sad otpoče.
Па онда је 5, јебеммумиша.