Спортски квиз

1. Samo fudbaleri?
    EDIT: Svasta pitam...

2. Играчи Звезде, а? :)
    Вукомановић, Бошковић, Друлић, Витакић, Буњевчевић, Дудић, Пантелић, Гојковић.
    Осталих не могу да се сетим

ЕДИТ: Иначе сам гробар. :)

3. Kocić, Vukomanović, Drulić, Vitakić, Bunjevčević, Glogovac, Dudić, Ilić, Pantelić, Gojković, samo ne znam ovog trećeg. Ekipa Zvezde od pre 10 godina

4. Глоговца сам заборавио.

5. A ja Branka Boškovića, sad sam se setio kako su švercovali idioti Bunjevčevićča protiv Selte iz Viga :)

6. Sviđa mi se kako pamtite, pogotovo Mlata, iako je grobar...jeste sastav Zvezde, fudbal naravno, pre deset godina...

Džoni, Bošković!

reko ga je Mlata...

Džoni nastavlja, ima više odgovora, a ne postoji šansa da je prepisao Mlatine odgovore jer su odgovorili bukvalno u istoj sekundi.

7. A ja Branka Boškovića, sad sam se setio kako su švercovali idioti Bunjevčevićča protiv Selte iz Viga :)

To je bio vrhunski sportski menadžment. :)
    Ovo je zadnja Zvezdina generacija koju gotivim, iako ih dalje više simpatišem od Grobara. Još imam poster iz tempa tu...Nisam znao šta drugo da pitam :)

Šteta što je Gojković umro. (valjda on beše)

8. Iz kog kluba je Raul Gonzalez Blanko došao u Real Madrid?

9. Mada Grofe, mislim da si Pjanovića zaboravio.

Nije Malaga

10. Grof pogodio, španska verzija Mustafe :)

11. Da nije možda iz Reala B? xd

12. mislim da si Pjanovića zaboravio.

Nisam, gde njega da zaboravim, nego ovako mi bolja konceocija :)

13. Tek sad vidim da sam pogodio :)

Sale Ilić je učestvovao (uključujući ovo) u koliko kvalifikacija za LŠ, naravno samo sa Partizanom...kažite mi samo broj godina...ne utakmice.

14. Protiv Njukasla kad su igrali, pa Makabi Petakhi (tako nekako) Tikva, i ove sad. Znaci ja znam za 3, dakle moj konacan odgovor tri. lolo

15. Nije 4/9 u 15 godina...nego? Ponavljam, uključujući i ovu sezonu, što sad otpoče.

16. Nije 4/9

Па онда је 5, јебеммумиша.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.