Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Samo fudbaleri?
EDIT: Svasta pitam...
Играчи Звезде, а? :)
Вукомановић, Бошковић, Друлић, Витакић, Буњевчевић, Дудић, Пантелић, Гојковић.
Осталих не могу да се сетим
ЕДИТ: Иначе сам гробар. :)
Kocić, Vukomanović, Drulić, Vitakić, Bunjevčević, Glogovac, Dudić, Ilić, Pantelić, Gojković, samo ne znam ovog trećeg. Ekipa Zvezde od pre 10 godina
Глоговца сам заборавио.
A ja Branka Boškovića, sad sam se setio kako su švercovali idioti Bunjevčevićča protiv Selte iz Viga :)
Sviđa mi se kako pamtite, pogotovo Mlata, iako je grobar...jeste sastav Zvezde, fudbal naravno, pre deset godina...
Džoni, Bošković!
reko ga je Mlata...
Džoni nastavlja, ima više odgovora, a ne postoji šansa da je prepisao Mlatine odgovore jer su odgovorili bukvalno u istoj sekundi.
To je bio vrhunski sportski menadžment. :)
Ovo je zadnja Zvezdina generacija koju gotivim, iako ih dalje više simpatišem od Grobara. Još imam poster iz tempa tu...Nisam znao šta drugo da pitam :)
Šteta što je Gojković umro. (valjda on beše)
Iz kog kluba je Raul Gonzalez Blanko došao u Real Madrid?
Malaga bese?
Atletiko Madrid.
Mada Grofe, mislim da si Pjanovića zaboravio.
Nije Malaga
Хетафе?
Grof pogodio, španska verzija Mustafe :)
Da nije možda iz Reala B? xd
Nisam, gde njega da zaboravim, nego ovako mi bolja konceocija :)
Tek sad vidim da sam pogodio :)
Sale Ilić je učestvovao (uključujući ovo) u koliko kvalifikacija za LŠ, naravno samo sa Partizanom...kažite mi samo broj godina...ne utakmice.
4
Protiv Njukasla kad su igrali, pa Makabi Petakhi (tako nekako) Tikva, i ove sad. Znaci ja znam za 3, dakle moj konacan odgovor tri. lolo
Nije 4/9 u 15 godina...nego? Ponavljam, uključujući i ovu sezonu, što sad otpoče.
Па онда је 5, јебеммумиша.