Ma jok Dzoni, secam se kako sam ga psovao kad su igrali LS tamo sa Madridom i kompanijom. 4 najmanje.
EDIT: Al' nije ni 4 kao sto vec rekosmo.
EDIT2: A moz' nije igrao sa Makabijem, i propustio neku zbog povrede a kasnije igrao LS?
Ali to je bilo u grupi, a pitanje je kvalifikacije, a sve mi se čini da je on možda tada bio povređen, a pre toga je Zvezda bila šampion, odmah posle te sezone kad su igrali LŠ je otišao iz Partizana .
Lupuse, da se bar jednom pojavio u jednim kvalifikacijama. Sale se bar jednom pojavljivao u čak 6 kvalifikacija: Kroacija, Spartak Moskva, Bajern, Njukasl, Anderleht, Škendija...propustio samo Artmediju, Fenerbahče i APOEL.
Da nije samo možda ove sezone, možda ga kačilo da je bila Zvezda šampion, bio povređen, itd. ne znam, lupam :)
Ma jok Dzoni, secam se kako sam ga psovao kad su igrali LS tamo sa Madridom i kompanijom. 4 najmanje.
EDIT: Al' nije ni 4 kao sto vec rekosmo.
EDIT2: A moz' nije igrao sa Makabijem, i propustio neku zbog povrede a kasnije igrao LS?
Nije 5...mada Džoni dobro razmišlja...ovo o povredi :)
Ali to je bilo u grupi, a pitanje je kvalifikacije, a sve mi se čini da je on možda tada bio povređen, a pre toga je Zvezda bila šampion, odmah posle te sezone kad su igrali LŠ je otišao iz Partizana .
Onda 2
Ма играо је ваљда и са Галатом и Салзбургом... Ја дајем 7!
чек јел се мисли да је одиграо све утакмице квалификација или само једну од тих?
Да пробам са 3 :)
Niko od vas nije pogodio :)
Al tu ste...Lupuse, koliko godina, ne utakmica, i samo kvalifikacije
Ма играо је ваљда и са Галатом и Салзбургом... Ја дајем 7!
Stevo, samo sas Partizan.
Па да, а јел мислиш да ли је одиграо целе квалификације или бар једну утакмицу?
'Ajde 1 kvalifikacije pa kud puklo da puklo!
Нисам пажљиво читао...
Онда шест! (јурим вел'ку квоту)
Stiven pogodio.
Lupuse, da se bar jednom pojavio u jednim kvalifikacijama. Sale se bar jednom pojavljivao u čak 6 kvalifikacija: Kroacija, Spartak Moskva, Bajern, Njukasl, Anderleht, Škendija...propustio samo Artmediju, Fenerbahče i APOEL.
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/200812/8255/medium_81_-_opasno_cetkanje.avi_000353160.jpg?1307720095
Na svim kvizovima moj avatar jebe :)
Хаха, Фергусон?
BeniteZzzz!
Tesko da je ovaj moj debelguzic nekada pros'o pored vojne baze, tako da, otpada.
Ko je Vojnik od njih...da si reko teniser, reko bi Južni, zbog otpozdrava reketom :)
Онај тренер Рубина што врти стално бројаницу?
Redknap?