U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Da nije samo možda ove sezone, možda ga kačilo da je bila Zvezda šampion, bio povređen, itd. ne znam, lupam :)
Ma jok Dzoni, secam se kako sam ga psovao kad su igrali LS tamo sa Madridom i kompanijom. 4 najmanje.
EDIT: Al' nije ni 4 kao sto vec rekosmo.
EDIT2: A moz' nije igrao sa Makabijem, i propustio neku zbog povrede a kasnije igrao LS?
Nije 5...mada Džoni dobro razmišlja...ovo o povredi :)
Ali to je bilo u grupi, a pitanje je kvalifikacije, a sve mi se čini da je on možda tada bio povređen, a pre toga je Zvezda bila šampion, odmah posle te sezone kad su igrali LŠ je otišao iz Partizana .
Onda 2
Ма играо је ваљда и са Галатом и Салзбургом... Ја дајем 7!
чек јел се мисли да је одиграо све утакмице квалификација или само једну од тих?
Да пробам са 3 :)
Niko od vas nije pogodio :)
Al tu ste...Lupuse, koliko godina, ne utakmica, i samo kvalifikacije
Ма играо је ваљда и са Галатом и Салзбургом... Ја дајем 7!
Stevo, samo sas Partizan.
Па да, а јел мислиш да ли је одиграо целе квалификације или бар једну утакмицу?
'Ajde 1 kvalifikacije pa kud puklo da puklo!
Нисам пажљиво читао...
Онда шест! (јурим вел'ку квоту)
Stiven pogodio.
Lupuse, da se bar jednom pojavio u jednim kvalifikacijama. Sale se bar jednom pojavljivao u čak 6 kvalifikacija: Kroacija, Spartak Moskva, Bajern, Njukasl, Anderleht, Škendija...propustio samo Artmediju, Fenerbahče i APOEL.
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/200812/8255/medium_81_-_opasno_cetkanje.avi_000353160.jpg?1307720095
Na svim kvizovima moj avatar jebe :)
Хаха, Фергусон?
BeniteZzzz!
Tesko da je ovaj moj debelguzic nekada pros'o pored vojne baze, tako da, otpada.
Ko je Vojnik od njih...da si reko teniser, reko bi Južni, zbog otpozdrava reketom :)
Онај тренер Рубина што врти стално бројаницу?
Redknap?