Спортски квиз

1. Robert Prosinečki

2. Извините, ал' морао сам да одем од компа...

Нико још није погодио. Не треба толико да се концентришете на саму слику, већ на чињеницу да је та слика аватар.

3. Goran Stevanović?

4. Не.

Још помоћи: Размислите чији је аватар.

5. Miodrag Božović Grof ? Ako sam uopšte skapirao...

6. Јесте, Соче, изволи питај.

7. Cepaj ti dalje, ili neko drugi. Nemam trenutno spremno pitanje.

8. Ево овако једно питање.

За који стадион, који сада већ не постоји, су људи причали: "Са првог прстена не видиш ништа од заштитне ограде, са другог се види добро, а са трећег је превисоко да би ишта видео." ?

9. Вождовац гради нови стадион... :))

Шта је толико велико да има 3 прстена? Једино бразилска Маракана, али колико сам упућен, она још постоји.

10. Није Хајбери, мали је он стадион, и то у енглеском стилу, без прстенова. Овај је имао три.

11. Стари Вембли?

12. Шта је толико велико да има 3 прстена? Једино бразилска Маракана, али колико сам упућен, она још постоји.

Није ни Маракана. Није ни баш толико велики стадион био, ако се добро сећам, имао је око 70-75 хиљада места. Буни вас вероватно то што не знате да је срушен...

13. Bivši Bajernov stadion?

14. rvp.
    Dele Alpi?

То је. И плус се налазио далеко од града, зато је Јуве имао очајну посету, иако имају највише навијача у Италији. Саградили нови стадион, отвара се за пар месеци, налази се на том истом месту где је био Деле Алпи, само је мањи, примаће око 45 хиљада навијача. Јувентус арена га назвали.

Терај даље.

15. Брате, ал' сам необавештен.

Јувентус арена га назвали.

Замало да зајебу Звезду у некреативности.

16. Замало да зајебу Звезду у некреативности.

Ма, преправиће се то скоро у име неке компаније или производа, само да се згрне који милион више и врати нешто од уложене кинте у стадион.

17. Kojoj evropskoj reprezentaciji je trener devedeset i neke poručio da ne menjaju dresove posle utakmice sa Španijom jer nisu imali novca za nove?

18. A odakle im tolike pare, kad su bili na ivici bankrota? Za koje pare dovode igrače tolike?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.