Спортски квиз

1. Јакако. Твој ред.

2. Aj, neko drugi, nemam inspiracije.

3. Prvi je bio Imam Inspiracije, ne mogu da se sjetim koje godine.

4. Aj ko je promašio sinoć penal u izvođenju penala u četvrtfinalu Argentina- Urugvaj?

5. Гледао меч, Тевез.

Мислим да је време да одморимо квиз, па нек га настави неко ујутру. Ја свакако сад нећу да поставаљам више питања.

ЕДИТ: Свакако нећу :Д

6. Ni ja neću, a odgovor je tačan.
    Kako samo poletite da odgovorite, nema veze što odgovor nosi i to teško breme postavljanja pitanja :))

7. Stvarno ste neozbiljne kvizadžije, evo ja nastavljam jednim nadasve kontraverznim pitanjem (Stiven mi je dao ideju, treba da pravimo kreativnija pitanja:)

Majstor u kopačkama sa frizurom fratra nastupao je za dva evropska giganta. Kada bi se ljuti gradski rivali tih giganata sastali međusobno, ko bi bolje prošao, uzimajući u obzir nadimke tih timova?

Ovo i treba da bude nejasno, ali ako je previše nejasno, pitajte :)

8. Ево, ако капирам, тај мајстор је играо за два европска гиганта. Ако би се љути ривал једног гиганта састао са љутим ривалом другог гиганта настала би необична ситуација због њихових надимака. Ко би победиЈо и зашто би било питање. Јесам ли добро разумео?

9. Majstor u kopačkama sa frizurom fratra nastupao je za dva evropska giganta. Kada bi se ljuti gradski rivali tih giganata sastali međusobno, ko bi bolje prošao, uzimajući u obzir nadimke tih timova?

Sve ja nesto kontam da je ovde rec o Spancima tj. Barseloni i Realu i Interu i Milanu za koje je Ronaldo nastupao, i kontam da bi Spanci bolje prosli. :)

10. Ма један од гиганата је немачки. Гарантовано. :)

Него, фризуру фратра би требало да има Зидан, а он је играо за Јуве и Реал. Е сад, навијачи Торина су, ваљда бикови, а навијачи Атлетика немам појма. Али нека буде да би боље прошли бикови. :)

11. Torino bi bolje prosao,posto su ovi valjda jorgandzije... :)

12. hahaha... jeste! Ajde neka pita bvdlga, mada je i YCHTT bio dobar! :)

Dobro pitanje, a?

13. Добро је питање, него и даље покушавам да ухватим везу између ових надимака. Нека пита бвдлга, мада само да напоменем да сам ја тачно одговорио на питање. :)

14. Ajde ajde,imam jedno vec 5 dana,a nikako da odgovorim.Da mi nije bilo tebe ychtt,ne bih uspeo! :)

Posle koje utakmice je Aleks Ferguson izjavio:''Osvojili smo trofej,ali smo imali sat ipo vremena čas fudbala.''

15. Нека са Челсијем?

16. Hm,ne verujem da Čelzi može da održi čas fudbala nekome... :) Obratite pažnju na

Osvojili smo trofej

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.