Спортски квиз

1. Против Бајерна у финалу ЛШ?

2. Ne i ne.Znaci trazi se protivnik i mec. Evo pomoc,nije u protekloj deceniji.

3. Неки интерконтинентални куп против Бразилаца?

4. Ne. I utakmica se trazi,i utakmica. :)

5. Па да набодемо прво једно, па ћемо после и друго. :) Барселона?

6. Ne. Daleko ste za sada.

7. Da nije onaj Tojota kup ?

8. Против Звезде? :)

ЕДИТ: Онај Супер-куп.

9. YCHTT pogodio.Protiv Zvezde 1991. Super kup se igrao na Old Trafordu,Zvezda je bukvalno samlela Mancester,ovi vadili sa gol linije,nisu mogli Deju da zaustave,pored penala imali fazon 1 sut na gol,pa je usled toga,usledila izjava popularne ''Zvake''. Ceraj.

10. Срамота да не знамо ни ми Гробари...

11. Није, али си близу.

12. A ne mogu se sjetiti s kim je bio u paru, mislim da je bio neki skandinavac.

13. Енглез је у питању. Ти мислиш вероватно на Ронија Јонсена. Али то је та генерација Манчестера.

14. Jes, mislio sam na toga. Ne mogu da se sjetim, a igrao sam sa tom generacijom na Soni kecu i znao sam ih sve od reda.

15. Центархалф је. Играо је и са Стивом Брусом, а после и са Дејвидом Мејом.

16. E onda je to malo starija generacija od Soni keca. Izgleda da ipak nemam pojma ko je. Ali ima puno ManUtd fanova ovde, naletiće neko.

17. Па очито је да их нема, пошто сад не може да буде лакше. :)

18. Нашао сам одговор захваљујући Гугл имиџису... Због оне нове опције, сваки пут се може гуглати питање "ко је на слици".

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.