Спортски квиз

1. ('Ладно сам почео да набрајам Хјустон прво) Ја знам Хореса Гранта, Пенија Хардавеја и Шакила. Осталих нема појма да се сетим.

2. Dobro je, još dvojica...

3. ('Ладно сам почео да набрајам Хјустон прво) Ја знам Хореса Гранта, Пенија Хардавеја и Шакила. Осталих нема појма да се сетим.

Ja znam da su O'Neal i Hardaway bili u prvoj petorci ali nešto se ne sećam za Granta. Jeste on igrao u Orlandu, al ne mislim da je u prvoj petorci.

4. Jeste igrao, on je bio jedini matori igrač tu.

5. Ни ја нисам сигуран, али и да није био заслужио је да га поменемо. :)

6. Da nije Anderson, jebem li ga.

7. I ne znam da li je tada Skiles igrao za Orlando, ili ranije.

8. Jes Anderson. I još jedan. Dao je jedanaest trojki na jednoj utakmici. Samo to je i znao. Daj, izguglajte ga, pa da se vrćemo na fuzbal:)

9. Nemojte guglati, ima da se setim! :D

10. Skiles je bio ranije.

11. Al ima nešto zajedničko sa Skilesom...

12. Catledge? Al on je bio mator tada..

13. Ajde zDju, oterasmo sve ljude sa teme:) Kratko prezime. Ima značenje u srpskom jeziku...

14. hahahahaha, svaka čast za pomoć! E jesi Skot! :)

15. Jesam! Od sad samo fudbal:) nastavi...

16. Zašto se Indija povukla iz svetskog prvenstva 1950. godine?

17. Нису им дали да играју боси?

18. Али ми се чини да је то мит и да су у питању други разлози.

За коју репрезентацију је седамдесетих година дебитовао (тада осамнаестогодишњак) чувени голман Ливерпула Брус Гробелар?

19. E ovo pojma ne'am. Taman da iskoristim da pobegnem malo sa teme :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.