Спортски квиз

1. Čovjek je odigrao preko 300 utakmica za njih i meni još uvijek ne zvoni kad vidim kako se zove.

2. Geri Palister, Dejo mu je kičmu polomio u gore pomenutoj utakmici.

3. Да л' је могуће? Па ја сам мислио да сам одабрао најпознатијег из те генерације у одбрани. :)

Како се то гугла преко слике?

4. Ideš na gugl imidžis, imaš u srč boksu neki fotoaparatić, to ti je srč baj imidž, samo kopiraš url i to je to.

5. Отвориш ово у новој картици - http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=ii
    А из прве превучеш слику и "оставиш" је на место где иначе куцаш текст кад претражујеш.

6. Јесте Гери Палистер.

7. Liverpul ima 5 titula prvaka Evrope, Mančester 3.
    Ko je još osvajao titule prvaka Evrope od Engleza ?

8. Астон Вила и Нотингем Форест.

9. @здју и Стивен

Каква болест. Пренео сам своју слику и 'ладно ми је у visually similar images избацио неке црнце и азијате... :)

10. Aston Vila!

EDIT: E jbg, ae Stivene :)

11. In d center, gad demit. Aj dalje.

12. Лав Јашин, најбољи голман 20. века и једини голман који је од стране Франс фудбала проглашен најбољим европским фудбалером године (1963), примио је гол из слободњака са 40 метара удаљености од ког нашег играча?

13. Your face, gaddamit. Imao sam potrebu da kazem ovo.

14. Гујан погодио.

15. Aj malo da promenim temu. Koja je bila prva petorka Orlanda u finalu sezone 94/95? To je zadnje nba finale koje sam gledao:)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.