Čovjek je odigrao preko 300 utakmica za njih i meni još uvijek ne zvoni kad vidim kako se zove.
Geri Palister, Dejo mu je kičmu polomio u gore pomenutoj utakmici.
Да л' је могуће? Па ја сам мислио да сам одабрао најпознатијег из те генерације у одбрани. :)
Како се то гугла преко слике?
Ideš na gugl imidžis, imaš u srč boksu neki fotoaparatić, to ti je srč baj imidž, samo kopiraš url i to je to.
Отвориш ово у новој картици - http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=ii А из прве превучеш слику и "оставиш" је на место где иначе куцаш текст кад претражујеш.
Јесте Гери Палистер.
Liverpul ima 5 titula prvaka Evrope, Mančester 3. Ko je još osvajao titule prvaka Evrope od Engleza ?
Астон Вила и Нотингем Форест.
@здју и Стивен
Каква болест. Пренео сам своју слику и 'ладно ми је у visually similar images избацио неке црнце и азијате... :)
Aston Vila!
EDIT: E jbg, ae Stivene :)
In d center, gad demit. Aj dalje.
Your face, gaddamit. Imao sam potrebu da kazem ovo.
Rajka Mitića
Bora Kostić
Гујан погодио.
Милана Галића?
E jebem li ga.
Bore Drljace
Aj malo da promenim temu. Koja je bila prva petorka Orlanda u finalu sezone 94/95? To je zadnje nba finale koje sam gledao:)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Čovjek je odigrao preko 300 utakmica za njih i meni još uvijek ne zvoni kad vidim kako se zove.
Geri Palister, Dejo mu je kičmu polomio u gore pomenutoj utakmici.
Да л' је могуће? Па ја сам мислио да сам одабрао најпознатијег из те генерације у одбрани. :)
Како се то гугла преко слике?
Ideš na gugl imidžis, imaš u srč boksu neki fotoaparatić, to ti je srč baj imidž, samo kopiraš url i to je to.
Отвориш ово у новој картици - http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=ii
А из прве превучеш слику и "оставиш" је на место где иначе куцаш текст кад претражујеш.
Јесте Гери Палистер.
Liverpul ima 5 titula prvaka Evrope, Mančester 3.
Ko je još osvajao titule prvaka Evrope od Engleza ?
Астон Вила и Нотингем Форест.
@здју и Стивен
Каква болест. Пренео сам своју слику и 'ладно ми је у visually similar images избацио неке црнце и азијате... :)
Aston Vila!
EDIT: E jbg, ae Stivene :)
In d center, gad demit. Aj dalje.
Your face, gaddamit. Imao sam potrebu da kazem ovo.
Rajka Mitića
Bora Kostić
Гујан погодио.
Милана Галића?
E jebem li ga.
Bore Drljace
Aj malo da promenim temu. Koja je bila prva petorka Orlanda u finalu sezone 94/95? To je zadnje nba finale koje sam gledao:)