Спортски квиз

1. Добра серија била, зато сам га и ставио у мантилу да вас збуни мало. :Д

Да није Лери Бирд можда?

2. У "Ургентном центру" је играо Луку Ковача. Али ми не успева да повежем име или презиме се Москвом.

Браћа Ковач или Лука Модрић нису играли у Русији, колико знам, а то су ми за сада једине асоцијације.

АХАХХААХАХАХАХ ЦАРЕ!

3. Nije. Nije veliki igrač. Ajd ovako: prezime mu je moguće prevesti na srpski, što su naši komentatori obožavali da rade iz zajebancije, i dan danas ga pomenu ponekad...

4. Penzionisao se pre deset godina

5. Alonzo Morning, jebem li ga :)

6. Nije Morning.
    Aj kad nikoga ne interesuje, da kažem, pa terajte dalje:)
    A.C. Green
    Kako su naši komentatori voleli da ga zovu, Aca Zeleni. Odigrao petnaest nba sezona bez ijedne utakmice pauze, ukupno 1192 utakmice. Poznat pod nadimkom Iron Man. Takođe poznat po tome što se protivio seksu pre braka, i tvrdio da, iako ima četrdeset leta, još nije jebo, jer čeka pravu osobu...

7. Јој, јесте Ејси Грин. Чуо сам то десетак пута.

8. Aj kad nikoga ne interesuje, da kažem, pa terajte dalje:)

Мене је интересовало, али једва да знам да побројим највећа имена енбиеја у историји, тако да нисам могао ни да лупам...

9. Ај, Стивене, нацртај нешто...

10. Чек да измислим неки курац.

11. Не, не знам одакле ти то :)

12. :) Откуд знам. Ово друго ми личи на Панчево!

13. Па добра ти је асоцијација. Још само да скапраш шта је на првој слици и ето ти одговора.

14. Шта је уопште на првој слици?

15. Динамо Панчево?

16. Јесте.

Баш сам нашао слику да вам олакшам
    http://62.15.226.148/tc/2009/07/01/14022936.jpg
    али видим да није било потребе.

17. Е јебига, да сам знао да је динамо за бициклу на првој слици, знао бих. Добро питање. :)

18. :) Па ја не бих знао ни после тога, али сам стручно препознао Панчево. Обриши пост са другог квиза. Ја обрисао, нисам видео да си одговорио.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.