Спортски квиз

1. Е јебига. Заслужио је, није фер.

2. Kakva je konkurencija tada bila, kada on nije nijednom učestvovao. Strašno.

3. Ja nemam pojma sta da pitam, neka pita neko drugi

4. Ajde ja ću:

Ko drži rekord po broju nastupa za reprezentaciju Brazila?

5. Opet Džoni! Imaš li sada pitanje? :)

6. Стив Неш, Гери Пејтон, Сем Касел (који је за чудо само једну Ол стар утакмицу одиграо), после је и Паркер процветао, а онда је и Ајверсон прешао у Нагетсе и то је било то.... А и Кобеа су гурали у прву поставу на позицију плеја.... Да је играо на истоку вероватно би га гледали, ал' на западу тешко....

7. Al' me usra :) imam, jedan bitan igrac reprezentacije Brazila se dan-dva pred pocetak SP 2002-e na jako glup nacin povredio i zbog toga propustio prvenstvo, koji je to igrac?

8. fereira da rosa emerson.

dobro veče svima :)

9. Dobro veče. Sada će biti još zanimljivije. :)

10. Jeste emerson, iz zajebancije branio penal, bacio se i slomio ruku

11. Pa koj' će mu kurac ruka trebalo je da igra! xD

12. pa nego... :)

Za koji klub u slavnim danima svoje internacionalne karijere (EURO 2000) nastupao Dejan Govedarica? :)

13. Оклен то ископа? Леће?

14. Holandski je klub, to znam sigurno, ne znam da nije Groningen ili Herenven?

15. imam tendenciju da pitam pitanja iz devedesetih i s početka 2000-ih, to mi je fah :)

Jeste holandski klub, al nije Groningen i Herenven

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.