Спортски квиз

1. ja sam mnogo voleo da igram championship manager 01/02, holandsku ligu, i onda jedne sezone već osvojim titulu (sa Tventeom) i provalim u zadnje kolo da ako me RKC pobedi, opstaje, i ja sklonim golmana ceo meč i pustim, pobede me 18:2, Govedarica mi dao 6 gola, a Željko Petrović 3.

:D :D :D

2. E to ti je onaj fazon može mi se! :D

3. U kom klubu je Vladimir Jugović bio na pozajmici iz Zvezde u sezoni 1989/90? (mislim da je samo drugi sezone u pitanju, ali nije važno)

4. Како је то био царски менаџер.... Иначе, неки ликови праве печеве за тај менаџер са садашњим тимовима....

5. Одговор.... Раднички из Ниша?

6. Jel neki domaći?

Smederevo?

Ako je strani, tipujem na Salernitanu :)

7. Brate, Boshkovichu, al tebe pamćenje dobro služi kad se sećaš detalja sa te utakmice. :)

8. Nije nijedan od navedenih klubova.

9. da, ja i dalje igram taj menadžera sa najnovijim patch-em. Nije baš najsrećnije napravljeno, al zadovoljava moj ukus.

10. Војводина? Рад?

11. Aj bar reci je l' naš ili strani... :)

12. Ja igram ovaj 2011, ali su mi omilljeni 2003/04 i 2006/07. :)

13. da, mene pamćenje tolko služi, da ponekad istripujem za neke igrače da su igrali negde, a to se u stvari desio transfer na nekom sejvu s menadžera....

da nije recimo igrao u Milicionaru ? :D

14. Gesihte pogodio. Rad je tačan odgovor! Ajde Gesihte.

15. Jeste rad! Sad i meni sinulo... :/

16. Некако су ми засрали овај задњи менаџер са трансферима.... Да би довео играча више пара одвојим на његовог агента него на њега.... Ал' добра је фора да можеш још лакше да натераш клуб да стави играча на трансфер листу са сталним зановетањем да хоћеш да га доведеш....

17. Код мене опет кошарка....

Који кошаркаш из Србије је покупио награду за МВП-а регуларног дела Евролиге 2002?

18. ma 01/02 i FM-ovi 2007 i 2008 su majke.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.