Спортски квиз

1. Није Чаир, није Будућност, није Чика Дача.

2. Није Сутјеска.

3. Од Воше није сигурно, он и сад има мањи капацитет од Ниша.... Можда суботички стадион?

4. Čiča Dača, koja vrhčina od imena.

Karađorđe?

5. Rudar iz Pljevalja? Ne verujem da bi pominjao i CG da nije odatle,onda bi rekao sam Srbija... :)

6. Da nije stadion u Pristini?

7. gesihte
    Од Воше није сигурно, он и сад има мањи капацитет од Ниша.... Можда суботички стадион?

Ниш тренутно нема стадион, гради се нов.

Није Рудар, није стадион у Приштини, али је Џони најближи. :)

8. Onda Kosovska Mitrovica?

9. Није Нови Пазар.

10. Рек'о бих сад смедеревска Тврђава.... Ал' ме збуни са овим, да није неки у Призрену?

11. ЏелА
    Onda Kosovska Mitrovica?

Ово је. Стадион Трепче, која је сад чисто косоварски клуб. Налази се у шиптарском делу. Примао тад 30000 људи.

12. Neka pita neko drugi, mene usralo sad.

13. Ajde ja da uletim. Iz koje zemlje je poreklom Klarens Sedorf?

14. касно александаркаге на вукајлију стиже.
    чим сам видео питање, знао сам.
    ем га поставља пеки (претпоставио сам да је то јер студираш тамо, па си чуо :) ), а и имам овде комшију који ради у КМ, па ми је рекао да је један од највећих био, нисам баш знао да је трећи.

15. Лако, Суринам, к'о и Давидс и већина њихових тамнопутих играча....

16. Седорф је са Суринама ваљда.

ем га поставља пеки (претпоставио сам да је то јер студираш тамо, па си чуо :)

Не студирам више. Пребацио се у Ниш. Оно, јес да нема везе са квизом, ал' да се похвалим. :)

17. Jeste Surinam. Definitivno moram da spremam neka zajebanija pitanja.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.