Спортски квиз

1. Квинс Парк Ренџерс?

2. мени ово лако, гледао сам скоро нешто о њему. да погађају још мало, па да кажем да је кристал палас? :Д

3. Jes' vala, preuzmi. :)

4. Претпостављам да би погодили ко је највише сезона провео у серији А. Јесте, Интер... А ко је највише сезона провео у Серији Б?

5. Dobro jutro momcovi, evo da lupim, Empoli. :)

6. Салернитана?

7. азза, аупичкуматерину! :)
    'ајде, терај.

8. Ne seri da sam pogodio. hahah do jaja.
    Evo pitanje npr: Ko je najniži igrač ikada koji je osvojio takmičenje u zakucavanju u nba ligi?

9. нејт робинсон?

10. A i bilo je previše lako, jeste Spad Veb. Aj dalje, smisliću nešto bolje sledeći put :)

11. Ае да останемо на мени омиљеној кошарци....

Који играч је власник рекорда за најбољи проценат слободних бацања по сезони?

И да одмах олакшам, рекорд је стар две године.....

12. Aj neka bude moj omiljeni plej, Kris Pol. :D Zajebavam se, možda Brajant? A Spad Veb stavrno bio prelak... :)

13. Јесте Пеки, Хозе Калдерон, само три промашена бацања од 154....

14. Постављао сам то питање баш одавно.

Чед Оћосинко, тренутно хватач Њу Ингланд Петриотса се до пре пар година звао Чед Џонсон. Шта његово име значи сад?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.