Спортски квиз

1. 'Ajde neka bude 13, mada čisto sumnjam, to je mnogo čak i za te Kazahstance... :)

2. Нека буде 10 година....

3. Gesihte pedofile jedan! :D

4. Неко мора да буде враголан овде....

5. Је л' жив аутор питања?

6. Pre sat vremena mu je poslednja aktivnos'. Aj ti postavi... :)

7. Ај онај ко је најближи? А и кол'ко се чека од последње активности до постављања другог?

8. Imaš na prvom postu pravila, mene mrzi da čitam :)

9. 3. У случају да се постављач питања у наредних 6 часова од најстаријег понуђеног одговора на који још увек није одговорио не удостоји да саопшти да ли се међу понуђеним одговорима налази неки тачан, могућа су два сценарија:
    3.1. Да, уколико је то могуће, остали учесници пронађу одговор и предају штафету учеснику који је понудио тачан одговор.
    3.2. Питање поставља било који учесник, по принципу "ко први девојци, њему девојка" уколико нема тачног одговора или се одговор не може проверити.

6 сати братац се чека....

10. 'ајде, небитно, само дајте нешто, нек' заживи. сигурно је неко од нас убо.

11. Aj da lupimo reanimaciju.

Koji fudbalski klub u svojoj zvaničnoj prodavnici ima "White power" šal u prodaji?

EDIT: Ili je imao do skoro, nisam 100% siguran.

12. Лацио?
    или Динамо Дрезден?

13. Ne, na dobrom si putu kod ovog drugog, ali ne geografski. :)

14. начи неверуем да ние динамо дрезден.
    динамо панчево онда, лооололоол

дај, нек' се укључи још ко, мрзи ме сам да гађам.
    кад тако кажеш, дакле или је неки динамо (категорије кијев, минск, панчево и то), или... не знам шта друго, олооло

15. Динамо Москва?

16. Jok, al' je ćevru, mada aleksandarkg dade već pola odgovora. :)

EDIT: Moskva, ubode ga.

17. и брееее, ко'и динамо сам заборавио... модри да нису? загрепчани?

18. Убоден је....

Ае једно лако за почетак.... Кошаркаш Лу Алсиндор је познатији по другим именом, које је то име?

19. Karim Abdul-Džabar.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.