Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Aaaa znam znam znam!
Petkovicev sin!
Super Pipo Inzagi?
groso?
Инзаги је. :)
Ha lagano sam bila na putu d'ubodem, kad si mi potvrdio da je italian, htela sam njega da lupim :D Ali sam se zaludela na pvtu. Bra'o črčina intuicijo :D
Koji poznati igrač iz Serije A je nedavno izbačen iz reprezentacije svoje zemlje zauvek? Bio je redovan u reprezentaciji već dugi niz godina, bio jedan od jačih igrača.
Муту.
Neki Brazilijen mozda,Lucio?
A jste Mutu majke mu ga nabijem....
Mutu je.
Последња златна канта додељена је крајем 2010. године. (награда за најгорег играча Серије А). Ко су била прва три играча на листи, тј. ко је победник, а ко други и трећи?
Melo je bio mislim, možda još Baloteli i Adriano?
Да није један можда Поулсен?
Adriano je prvi,to znam...a drugi i treci recimo, Melo iz Juvea i neki baja iz MUntari iz Intera?
Бвдлга погодио за Адриана и Мела, још један фали.
De za Adriana da ne znam,on mi je bogotac! :) Treci je brate bio...pu jbt,motam po timovima...Iz Rome,Juve-a...Ko je tad dosao u Inter prokleti...Ili Milan...Da nije Mota?
EDIT: Zajebi Motu,da nije Diego?
Није Мота.
Diego?
Није Диего.