Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ај' ко 'оће ово да играмо к'о господа, а не да чекамо 10-15 сати потврду одговора, нек' буде ту у 01:00....
E, keve mi, gesihte, tako je bre najbolje, da se organizujemo k'o ljudi. :) Tad i tad je kviz, ako možeš bani, ako ne nemoj i ćao. :)
S' obzirom da ovog cove nema,a da su ljudi odgovorili tacno,preuzimam na sebe ovo pitanje za zagrevanje pred zakazano vreme za okupljanje ljudi na ovoj predivnoj temi...Elem...
Krisa Kirklanda
EDIT: I zamalo da uspe, dogurao do klupe.
Jeste.Cepaj dalje. :)
Ajde nešto slično: Neki Englez se na početku sezone kladio da će jedan igrač u toku te sezone da postigne gol sa pola terena. Taj igrač je i postigao gol preko pola u kup utakmici. O kom igraču se radi? Valjda nije nejasno, mada mi tako deluje.
Hhahahaha,pa to sam hteo sledece.... Xabi ALonso. :D
Znači nema potrebe da kažem je li tačno. Nastavi.
Гатузо и Матераци? :Д Е то би била слика.
Ajde ovako
Ševčenko i Toldo?
materaci i rui kosta
zaneti i gatuzo?
Kambijaso i Gatuzo, dva zadnja vezna? :)
Бунарење погодио! Матераци и Руи Кошта. Ај даље,а ево и слике...
http://sportige.com/wp-content/uploads/2010/10/Rui-Costa-Materazzi.jpg
Ovog leta, odrzano je evropsko takmicenje u jednom sportu, a medju predstavnicima Srbije se nasao i cuveni Darko Milicic.. Koji sport je u pitanju?
Гађање глинених голубова у ниском лету?
Psovanje sudija?
Šore?
Jebanje keve sudijama na 100m sa preponama? :D