Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ај' ко 'оће ово да играмо к'о господа, а не да чекамо 10-15 сати потврду одговора, нек' буде ту у 01:00....
E, keve mi, gesihte, tako je bre najbolje, da se organizujemo k'o ljudi. :) Tad i tad je kviz, ako možeš bani, ako ne nemoj i ćao. :)
S' obzirom da ovog cove nema,a da su ljudi odgovorili tacno,preuzimam na sebe ovo pitanje za zagrevanje pred zakazano vreme za okupljanje ljudi na ovoj predivnoj temi...Elem...
Krisa Kirklanda
EDIT: I zamalo da uspe, dogurao do klupe.
Jeste.Cepaj dalje. :)
Ajde nešto slično: Neki Englez se na početku sezone kladio da će jedan igrač u toku te sezone da postigne gol sa pola terena. Taj igrač je i postigao gol preko pola u kup utakmici. O kom igraču se radi? Valjda nije nejasno, mada mi tako deluje.
Hhahahaha,pa to sam hteo sledece.... Xabi ALonso. :D
Znači nema potrebe da kažem je li tačno. Nastavi.
Гатузо и Матераци? :Д Е то би била слика.
Ajde ovako
Ševčenko i Toldo?
materaci i rui kosta
zaneti i gatuzo?
Kambijaso i Gatuzo, dva zadnja vezna? :)
Бунарење погодио! Матераци и Руи Кошта. Ај даље,а ево и слике...
http://sportige.com/wp-content/uploads/2010/10/Rui-Costa-Materazzi.jpg
Ovog leta, odrzano je evropsko takmicenje u jednom sportu, a medju predstavnicima Srbije se nasao i cuveni Darko Milicic.. Koji sport je u pitanju?
Гађање глинених голубова у ниском лету?
Psovanje sudija?
Šore?
Jebanje keve sudijama na 100m sa preponama? :D