Prijava

Ne seri? Hhahahaha
Nemam ideju al' ajd...

Jedan španski pjevač, muzičar, kantautor i šta sve nije, bio je jedan od najperspektivnijih golmana juniorskog pogona Real Madrida. Jedna nesreća ga je strpala u invalidska kolica na pešest mjeseci i on je u trenucima dokolice učio da pjeva. Kada je ponovo prohodao, bacio se u muzičke vode iako su ga prekljinjali da se vrati na gol. O kome je riječ?

хулио иглесијас? нисам сигуран да је баш шпанац ал ајде :D

Jes, Iglezijas. Španac je, jebiga, šta bi bio :D

Jes, Iglezijas. Španac je, jebiga, šta bi bio :D

па де знам, можда је неки мексиканац, кубанац, све је то исто :D
хм... не пада ми на памет ништа фино... ево може ово:

у којој земљи је основан ФК Хајдук Сплит?

U Austro-Bugarskoj. :D

Aj postavljaj, ti si prije :D

у суштини, мислио сам да погодите у којој је данас земљи тај град, лако је кад су и сплит и тај град још онда били аустроугарска :D

Šta sad, nije Ugarska? :D

Ti si pitao u kojoj zemlji je osnovan FK Hajduk Split. Ne znam na koji grad misliš. Šta, osnovan je u drugom gradu pa se premestio posle u Split?

@Скочимиш: данас није угарска, а богами није била ни тад, по оној њиховој унутрашњој подели... :D
@Грифин: управо тако, у томе и јесте цака! :D

http://vukajlija.com/forum/teme/11147-sportski-kviz?strana=1219#post_1602465

Austro-Ugarska? :D

Ne kontam ti pitanje pa to ti je. Tvrdim da smo u pravu. :D

Питање, објашњено специјално за Скочка:

у којој је данас земљи град у коме је основан ФК Хајдук Сплит?

вас двојица јесте у праву, али ето, моја је грешка што нисам лепо прецизирао, и стога се извињавам :D

Ако хоћете настављајте, али мој интерес је да вас намучим мало, и да се играмо на крају крајева :D

Nemo' nas buniš nepreciznim pitanjima, nisi profesor :D

Danas je u Sloveniji. xD

Nemo' nas buniš nepreciznim pitanjima, nisi profesor :D

откуд знаш? :Р

грифине, није xDD

едит

гујо, није

Da nije neka krajnje jugozapadna Mađarska? xD Moram da pokušavam ovakve neke ludorije. :)

СРБИЈА!
лоололо