Спортски квиз

1. није и није. :D

едит: мада бих александру могао да прихватим одговор, србија ипак обухвата цео свет лолo

2. па управо то, србија до токија. и милвокија са друге стране, лоололо

аљбанија?

едит: да није случајно основан у лондону или слично нешто далеко, неком одлуком, декретом, 'во-'но? ко зна, можда нека влада у избеглиштву решила да их оснује :Д

3. P'da, kako mi to nije palo na pamet... Srbija! U SVPSKOM SPLITU NA SVPSKOM MOVU OSNOVAN JE SVPSKI KLUB 'SVPSKI HAJDUK VELJKO'! KASNIJE SU USTAŠE PVEIMENOVALE I IZBACILI SU ONO SVPSKI i VELJKO, A SVE POD PATVONATOM USTAŠKE KUVVE NATAŠE KANDIĆ!

4. није и није.

мали хинт: вероватно су пили пиво при оснивању клуба лоло

@александар: није лондон али јесте једна европска метропола, да се тако изразим лоло. није толико далеко, ето вам још један хинт (:

5. скочимиш погодио. у прагу, и то 1911. ако се ја лепо сећам (:

6. E, jebote sve.

Hajduk osnovan u Pragu? Pffffff, kompleksi. Ako je on onsovan u Pragu ja sam prepodobni Franjo Tuđman Sesvetski.

Al ena veze!
    POGODIO!

7. Koji tim ima svoj fudbalski stadion u dvije države?

8. Ujedinjeno Kraljevstvo.

9. Неки из Белфаста? Нисам упућен у северноирски фудбал лоло

10. ја могу редом да млатим, знам силу клубова о'зго! :)
    свонси (велшани, а играју у енглеској, 'во-'но, ко би га знао)?

11. Mlati, možda te usere :D

12. U pitanju je tim koji se takmiči 6 rangova ispod Premier lige :D

13. Mlati, možda te usere :D

Шта мени?

14. Evo ja da počnem da mlatim
    Istburn?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.