Спортски квиз

1. није и није. :D

едит: мада бих александру могао да прихватим одговор, србија ипак обухвата цео свет лолo

2. па управо то, србија до токија. и милвокија са друге стране, лоололо

аљбанија?

едит: да није случајно основан у лондону или слично нешто далеко, неком одлуком, декретом, 'во-'но? ко зна, можда нека влада у избеглиштву решила да их оснује :Д

3. P'da, kako mi to nije palo na pamet... Srbija! U SVPSKOM SPLITU NA SVPSKOM MOVU OSNOVAN JE SVPSKI KLUB 'SVPSKI HAJDUK VELJKO'! KASNIJE SU USTAŠE PVEIMENOVALE I IZBACILI SU ONO SVPSKI i VELJKO, A SVE POD PATVONATOM USTAŠKE KUVVE NATAŠE KANDIĆ!

4. није и није.

мали хинт: вероватно су пили пиво при оснивању клуба лоло

@александар: није лондон али јесте једна европска метропола, да се тако изразим лоло. није толико далеко, ето вам још један хинт (:

5. скочимиш погодио. у прагу, и то 1911. ако се ја лепо сећам (:

6. E, jebote sve.

Hajduk osnovan u Pragu? Pffffff, kompleksi. Ako je on onsovan u Pragu ja sam prepodobni Franjo Tuđman Sesvetski.

Al ena veze!
    POGODIO!

7. Koji tim ima svoj fudbalski stadion u dvije države?

8. Ujedinjeno Kraljevstvo.

9. Неки из Белфаста? Нисам упућен у северноирски фудбал лоло

10. ја могу редом да млатим, знам силу клубова о'зго! :)
    свонси (велшани, а играју у енглеској, 'во-'но, ко би га знао)?

11. Mlati, možda te usere :D

12. U pitanju je tim koji se takmiči 6 rangova ispod Premier lige :D

13. Mlati, možda te usere :D

Шта мени?

14. Evo ja da počnem da mlatim
    Istburn?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.