Спортски квиз

1. Ко је носио број 13 у репрезентацији Југославије на Светском Првенству у Шпанији 1982. године?

2. Правила кажу да сачекам 24 сата. Сачекаћу. Није ни Пижон, ни Слишковић, Шестић. Слишковић није ни играо на том Светском Првенству. Пижон је носио број 7, Шестић број 16.

3. Da nije mozda Petkovic?

4. Jugoslavija nije ucestvovala na tom prvenstvu ili niko nije nosio broj 13?

5. Југославија је играла на том Светском Првенству. Испали смо у првом кругу. Били смо у групи са Шпанијом, Северном Ирском и Хондурасом.

6. Šta bre nismo učestvovali, svirali nepostojeći penal za tadašnje domaćine, jer je prekršaj bio 18 metara od gola, a onaj seljak se bacio u šesnaesterac. Posle i ponovili penal kad su videli da je ovaj omašio. Da nije 13 nosio Sušić?

7. A da autor pitanja ili odgovori,ili prepusti nekome,ili da neki hint,posto se jebemo sa pitanjem ceo dan?

8. Jeste Susic, Blake je u pravu. Ja danas kazem bratu da izgugla i vidi, ali da mi ne govori ko je, i ja ga odmah poslije pitam da nije mozda Susic, kad on kaze da jeste. :)

9. Nešto je govorio da treba da prođu 24 časa od nečega, jebem li ga, nisam skapirao, verovatno zbog toga zajebava... :D

10. Ma ajde postavljaj Blake, ja se jednom nisam javio 15 minuta pa su krenuli novo pitanje, a nema sta da se ljuti ako si vec tacno odgovorio... :D

11. Јесте, Сафет Сушић је носио број 13. Блејк је тачно одговорио. Онај ко поставља питања чека 24 сата на одговор. Ако нико не одговори, он сам даје одговор и поставља ново питање или препушта неком другом да постави ново. Онај ко први у року од 24 сата од постављања питања одговари тачно, он поставља следеће питање. Бар сам тако прочитао на првој страници ове теме. Блејк сад поставља ново питање.

12. Бар сам тако прочитао на првој страници ове теме.

Da,ali isto tako,onaj koji postavi mora da se potrudi da prilikom postavljanja pitanja bude aktivan na sajtu. Zamisli da svakog cekamo 24 casa? pa jedno pitanje dnevno bi islo...Postavis,ako ne ide,das hint, i idemo sledece...

13. Izvinjavam se mnogo ljudi, naložio sam se na PES opako! :D Evo jedno prosto : koji igrač je u tuči udario svog saigrača bejzbolkom i posle tako proslavljao gol? Znam da je mnogo lako pitanje, ali mi ništa normalnije ne pada na pamet... :) Izvinjavam se još jednom zbog čekanja. Džoni, ne pije ti priča vodu... :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.