Nijee Mutombooo :)) Eo hinta, nije nikad igrao u lejkersimaa, i nazalost je preminuo ove prosle godine EDIT: Nije ni olodzvavun
Neee znam brate :) a i moram da idem da spavam, škola sutra prepodne :P
Ако нешто знам из спорта, то је кошарка, поготово НБА.... Нису два играча имали највише (други је Мануте Бол претпостављам) блокада на утакмици, већ један једини који јесте играо у Лејкерсима - Елмор Смит са 17 комада....
Shaq je imao 15 100%, nzm koji je to rezultat u istoriji, al ako je Elmore sa 17 prvi kontam da je Shaq u prva 3
Ajde neka se javi onaj koji je postavio pitanje ili neka neko postavi novo.
Aj koliko je Dzabar dao poena u karijeri?
Hint : Najvise u istoriji. :)
Danas sam video u 2k11 da je 38 soma i nesto preko.
Pogodio sam sigurno, neka neko drugi postavlja, odoh da spavam.
Pootrudioo sam se i nasao na sajtuu nekom, http://www.basketball-reference.com/leaders/blk_game.html ko je imao najvise blokadaa, al nema vezeeeee :D nek pitaa nekooo
Koliko tacno? :P
ManUtd, ne cepidlači nego ako imaš neko pitanje postavi. Ili neka postavi ko god ima nešto pametno.
Koji je najbolji plasman Ivana Ljubicica na ATP Touru?
Prvi?
Nije prvi
4.
Nijee ni 4.
onda drugi?
Nee
3. :)
Jeste treći, ali kratko.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Nijee Mutombooo :)) Eo hinta, nije nikad igrao u lejkersimaa, i nazalost je preminuo ove prosle godine
EDIT: Nije ni olodzvavun
Neee znam brate :) a i moram da idem da spavam, škola sutra prepodne :P
Ако нешто знам из спорта, то је кошарка, поготово НБА.... Нису два играча имали највише (други је Мануте Бол претпостављам) блокада на утакмици, већ један једини који јесте играо у Лејкерсима - Елмор Смит са 17 комада....
Shaq je imao 15 100%, nzm koji je to rezultat u istoriji, al ako je Elmore sa 17 prvi kontam da je Shaq u prva 3
Ajde neka se javi onaj koji je postavio pitanje ili neka neko postavi novo.
Aj koliko je Dzabar dao poena u karijeri?
Hint : Najvise u istoriji. :)
Danas sam video u 2k11 da je 38 soma i nesto preko.
Pogodio sam sigurno, neka neko drugi postavlja, odoh da spavam.
Pootrudioo sam se i nasao na sajtuu nekom, http://www.basketball-reference.com/leaders/blk_game.html ko je imao najvise blokadaa, al nema vezeeeee :D
nek pitaa nekooo
Koliko tacno? :P
ManUtd, ne cepidlači nego ako imaš neko pitanje postavi. Ili neka postavi ko god ima nešto pametno.
Koji je najbolji plasman Ivana Ljubicica na ATP Touru?
Prvi?
Nije prvi
4.
Nijee ni 4.
onda drugi?
Nee
3. :)
Jeste treći, ali kratko.