ajde nešto iz mog rejona :) koliko je fudbalera Mančestera poginulo u avionskoj nesreći u Minhenu 1958. , nakon vraćanja igrača Junajteda sa utakmice protiv Zvezde?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Neka postavi ko hoće, ja moram sutra rano d'ustajem, već je trebalo da kuntam odavno... Poz.
lako se pamti broj za Dzabara :) 38387
Да, али исто тако и пише пријатељу, што ти промаче
, а Елмор Смит је играо 70их..... Ево уосталом и потврде са два сајта, кад ми се не верује на реч....
http://nbahoopsonline.com/History/Leagues/NBA/mostblocksinagame.html
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ycn-7863842
Није свеједно, јер јеби га, даје се крива информација.... Ае, ко 'оће нек' буде око пола један, један овде па да нас се накупи да лепо играмо....
Ajmo ljudi, kviz stao dva dana... da krenemo opet evo pitanja
-KOJI JE FUDBALER SA RIVER PLATOM OSVOJIO KOPA LIBERTADORES U DVA NAVRATA, 1986. I 1996?
Stvarno bismo mogli da se malo aktiviramo jebote! :) Jebeš ga, daj neki hint.
mislim da ce ljudi znati, ali ajde, nije Argentinac.
Meni je skroz stao mozak. Čekaću da neko odgovori na ovo pa ću onda da se uključim.
Frančeskoli?
KoKaniđa?
ManUtd je u pravu, Enzo je to, deri dalje...
taj matori je igrao 200 godina sunce ti jebem, samo je on mogao da bude ;)
Mančesterovac, postavljaj. :)
ajde nešto iz mog rejona :) koliko je fudbalera Mančestera poginulo u avionskoj nesreći u Minhenu 1958. , nakon vraćanja igrača Junajteda sa utakmice protiv Zvezde?
8 igrača,3 iz stručnog štaba.....ali najjača je poslovica : Izgino ko mančester
tačan odgovor, al ne samo što su oni poginuli, nego je avion i bio pao na bolnicu... sve u svemu na kraju, ukupno 23 :/
Ali kad pogledaš stvarno je žalosno...
Sledeće pitanje :
Igrač koji je na utakmici udario šamar Nemanji Vidiću je ?
Drogba :) pa je dobio crveni, te je Teri morao da izvede penal i promaši ga :D
Ajdeee da se aktiviramoo maloo :) Gde je Edvin Van Der Sar poceo karijeru? (profesionalnu, ne amatersku) ?
Па у Ајаксу, ваљда.
Jeestee, ajde pitaaj :P