Спортски квиз

1. Српски кошаркаш из Монтепаскија?

2. Ако мислиш на Раковића, он је већ пар месеци у Жалгирису.... А не бих знао да је неко други наш постао члан Монтепаскија....

3. Стварно нисам знао,како се обруках.

4. Raković stoka. Ne znam zbog čega ga je Montepaski dao. Mada mislim da je na pozajmici, tako da se nisi mnogo obrukao... :)

5. Ja samo da pozdravim sve učesnike najboljeg topica na forumu, eto već nedeljama sam zauzet, pa ne mogu da učestvujem u nekim zdravim satima, ali da znate da čitam sve što lupetate, i to sa uživanjem!! :)

Pitanje: Koje godine je Mulan Butrovič osvajač 14. mesta na Mokliškom nadmetanju u disciplini bacanje kamena s ramena ? :D :D :D

6. Boske , aj postavi pitanje..

7. hahahaha. Zajebancija bre! :) nek postavlja pitanje ko god. Moje je kanda neozbiljno :)

8. Koji fudbaler je odigrao najvise meceva za Ekvador?

9. jebla vas pitanje normalna osoba ne može da odgovori na ovo nikako
    verujem da niko ne zna ni ko je najviše igrao za srbiju

10. Gde nadje Ekvador?!o.O

11. Evo npr Koliko je Nemanja Vidic osvojio titula u Machesteru?

12. Ajde bre bilo je i tezih i glupljih pitanja, a vi sad nasli da se zalite... Ne mora se na svako pitanje odgovoriti, nekada se moze i pomoci ako je vec toliko tesko, a vi sad pisete stosta.

A, ovo ovdje za Vidica je po meni gluplje, jer ce ljudi pisati jednu, dvije, tri, cetiri i tako redom dok neko ne pogodi. Ma ajte molim vas.

13. Zasto ste ubili kviz ljudi decxko?! Je l' ima nekoga da pičimo bre?

14. Ја сам ту Блејче, мало припит, али сам ту....

Мачово питање би знао да одговори свако ко је мало више пратио светска првенства и Копа Америка.... Мислим да је у питању Иван Хуртадо, штопер и стари кершме, довео сам га једном у Звезду у менаџеру, мислим да је у питању Чемпионшип менаџер 4....

15. Aj postavi Gesihte. Što ja nisam bar malo pripit, jebem ti život mrtvi...

16. Хмммм....

Ко је био пети пик на НБА драфту 2003?
    Ово питање је релативно лако....

17. E jebeš ga. Te draftove mnogo slabo pamtim. Aj neka bude Miličić, ako je on uopšte bio te godine...

18. Јесте, био је Дарко, али као други пик.... Тражимо пети....

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.