znam da je lobanovski koji je vodio istorisjku generaciju dinamo kijeva sa shevchenkom na celu i dosao do polufinala gde je jedva ispao od bajerna, dosao u dinamo kijev iz kuvajta, o tome se pricalo jer je za neku rekordnu cifru potpisao ugovor sa kuvajtom. e sad ili je lobanovski ili si pomesao nekog trenera, a mozda sam i ja pomesao, ko ce ga znati :/
Bosh?
Edit: Bilo pitanje jednom
НБА драфт 2003. је вероватно један од најјачих драфтова у историји НБА. Најбројите првих 5 пикова.
30. septembar 2011
LuKaShh
Bos,Vejd,Milicic,Entoni,LeBron?
LeBron je bio prvi,Milicic treci.Znaci Entoni,Bos ili Vejd.
Ваљда је Бош,тешко је да су Ентони или Вејд.
Ajde da pokrenemo ovo malo...
Ciji nacionalni sport je karling?
Da nije velški?
Finski?
Momcovi, šta se bre desilo s ovim kvizom?!
Jebeni skotski sport je... ne znam sta je sa kvizom, zao mi je sto se gasi.., :(
Џејмс јесте први, али Дарко је био други, трећи је био Мело, четврти Бош, пети је Вејд, шести Каман, седми Хајнрих, даље не знам....
Ајте бре људи, немојте да замре квиз....Ко 'оће да се окупимо око 23, па да пикамо господски....
Је л' нас има? Ја постављам, па ви одговарајте:
Који тренер је водио фудбалску репрезентацију Кувајта од 1994. до 1996?
BORA mILUTINOVIĆ ?
Ne verujem da je Bora, on je tada vodio neku reprezentaciju na Mondijal, a misli da je tada bila Nigerija.
96. nije bilo Mondijala.
Није Бора....
Dobro zboriš, zabo sam se nešto... Onda je verovtano Bora ludak.
znam da je lobanovski koji je vodio istorisjku generaciju dinamo kijeva sa shevchenkom na celu i dosao do polufinala gde je jedva ispao od bajerna, dosao u dinamo kijev iz kuvajta, o tome se pricalo jer je za neku rekordnu cifru potpisao ugovor sa kuvajtom. e sad ili je lobanovski ili si pomesao nekog trenera, a mozda sam i ja pomesao, ko ce ga znati :/
Da nije pokojni Gojko Zec?
Тачно Фаустино.... Легендарни Валери Лобановски....
Nisam znao da je vodio Kuvajt, svaka čast...
odusevio si me, vidim da si poznavalac, ajde dalje sa pitanjima :)
Asprilja,pogodio si, ti sad postavljaš.