pratim ja nfl, ne toliko intenzivno ko do pre 2, 3 sezone ali moze se reci da pratim...ajde ako nema pekija jos par minuta, postavljajte pitanje, pa nek peki preuzme stafetu kada dodje
ajde ja cu da postavim jedno... koji je fudbaler igrajuci za jedan tim cetiri godine postigao na 125 utakmica cak 130 golova a onda za dve godine presao u redove rivala i na 49 utakmica dao 53 gola?... I sa kojim klubovima mu je to poslo za rukom ?
Да није онда Дуду Георгеску којим случајем? Или неко други од Румуна из 70их и 80их? Или можда неко од старијих Мађара, они су давали страшно много голова?
А јесте ипак Жардел.... Баш сам га поменуо данас у једној обрисаној дефиницији као пример изузетног голгетера....
Уф.... Можда је лако, можда је тешко....
Један тренер је водио Реал до полусезоне 1991/92, смењен је иако је био први са неколико бодова предности у односу на Барселону и на његово место је дошао Лео Бенхакер и проћердао ту предност.... Ко је смењени тренер?
Јесте их водио Миљанић, али неких 15ак година раније, ал' си добро почео мислити јер је у питању наш стручњак.... Тачно Фаустино, Антара је био први са Реалом кад га је багра сменила....
А јес'.... На прво сећање ми је деловао старије него што је....
ajde ako nema pekija jos par minuta, postavljaj ti gesihte, pa nek peki postavlja kada dodje, cisto da ne stagniramo
Саће Пеки да забибери неко из НФЛ-а....
ЕДИТ: Не'ам неку ама баш никакву инспирацију.... Не само овде.... Саће Пеки, вероватно модераторише нешто....
Ako to odradi, sjebaće i ovo malo nas što igramo, bar mi se tako čini. Je l' prati neko od vas taj jajobol? :)
pratim ja nfl, ne toliko intenzivno ko do pre 2, 3 sezone ali moze se reci da pratim...ajde ako nema pekija jos par minuta, postavljajte pitanje, pa nek peki preuzme stafetu kada dodje
ajde ja cu da postavim jedno... koji je fudbaler igrajuci za jedan tim cetiri godine postigao na 125 utakmica cak 130 golova a onda za dve godine presao u redove rivala i na 49 utakmica dao 53 gola?... I sa kojim klubovima mu je to poslo za rukom ?
Da nije Ronaldo? Barsa i Real.
Марио Жардел? Спортинг и Порто?
nije nije, za koji god klub je nastupao ronaldo nije uspeo da postigne vise golova od broja utakmica koje je odigrao.
bravo greshite, jeste zardel za porto od 1996-2000 125 (130) i za sporting 2001-2003 49(53) ajde postavljaj :)
A sve mislim da je Romario, ali on je igrao u PSV-u, a u Španiji u Barsi. Ne vredi, daj neki hint.
Да није онда Дуду Георгеску којим случајем? Или неко други од Румуна из 70их и 80их? Или можда неко од старијих Мађара, они су давали страшно много голова?
hahah ja umesto bravo geshixte napisao bravo greshite hahaha i vi mislili da greshite :) prosao si geshihte svaka cast, ajde postavljaj :)
А јесте ипак Жардел.... Баш сам га поменуо данас у једној обрисаној дефиницији као пример изузетног голгетера....
Уф.... Можда је лако, можда је тешко....
Један тренер је водио Реал до полусезоне 1991/92, смењен је иако је био први са неколико бодова предности у односу на Барселону и на његово место је дошао Лео Бенхакер и проћердао ту предност.... Ко је смењени тренер?
Da nije Di Stefano?
Није Блејче....
Brate, ja ili se gaaadno tripujem ili je njih nešto kratko vodio Miljan Miljanić. :) Da nije on kojim slučajem?
radomir antic :)
On ih je tad vodio? :)
Јесте их водио Миљанић, али неких 15ак година раније, ал' си добро почео мислити јер је у питању наш стручњак.... Тачно Фаустино, Антара је био први са Реалом кад га је багра сменила....
ЕДИТ: Ала сам се испалио на тастатури....