U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Čile.
Енглези можда? Немци? Мађари?
bili ste dobro poceli :) da grifin bolivija ih satrala 6-0 :) ali ovo je kod kuce 0-5 je bio rezultat
Pa šta misliš što sam ti rekao da si pitao uopšteno i što sam spomenuo La Paz? :) Da nisu kojim slučajem pukli od Kolumbijaca toliko? :)
ma znao sam da znas samo sam ti i potvrdio :) jeste kolumbija grifin :) kvalifikacije za usa 94. direktan duel i kolumbija ih je pobedila 0:5 i poslala ih u baraz...tada su kolumbijci i brazil imali istu kvotu za osvajanje svetskog prvenstva u americi, to su bila prva dva favorita ali onda se desio raspad u drzavi, otimali su im decu i sto cuda, jedna od najjacih generacija, pogledajte na youtube dokumentarac TWO ESCOBARS ! evo i hajlajc utakmice a ti postavljaj pitanje grifin
http://www.youtube.com/watch?v=HNp6oy1y6ho
Јесу ли неки Европљани?
Ne može Grifin, ima jebena predavanja rano sutra (u stvari danas), tako da neka preuzme ko hoće. 'Ajte da organizujemo ovako nešto i sutra, mnogo je zamro kviz u poslednje vreme... :)
laku noc grifine :) sto se mene tice moze, ja obozavam ovo...ajde nek postavlja neko ako zeli.
Каква је то екипа била.... Валдерама, Валенсија, твој Фаустино, покојни Ескобар, Ринкон, Аристазабал.... Стварно су могли далеко....
i veliki Igita na golu...pogledaj dokumentarac obavezno, evo ti prvi deo pa gledaj na dalje, problem nastao kad su ubili pabla i dosla druga mafija na celo a ona nije volela fudbalere i poceli su da im prete i da im otimaju decu ucenjivajuci ih i tu je nastao raspad, a igita nije mogao da brani jer su ga namestili u zatvor, ucestvovao sa pablom u nekoj otmici... http://www.youtube.com/watch?v=yd5amEEVLgk
Обећавајући документарац, баш ћу га погледати ових дана.... Ајте и сутра овако нешто да организујемо.... Негде у исто време, ако се слажете....
dogovoreno :)
Је л' нас има? Нек' поставља ко има питање....
Mi smo ovde i ima nas gomilaaaaaaaaaaa, if you know what I mean! :D
ajde postavljaj grifin ti si zadnji pogodio...
Čekaj da smislim nešto inteligentno. Evo jedno ultra lako. Za koji klub u Francuskoj je igrao Tjeri Anri? Stvarno mi ništa ne pada na pamet...
Монако.
Монако? Ал' мислим да је играо за још неки....
samo monako, postavljaj peki
Ooooo, pa 'de si ti Peki, nema te 100 godina! :) Preuzmi Peki. Nije u seniorskoj karijeri igrao nigde više osim u Monaku.