Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
park !
Велбек?
'Ajde Opšti duše, pitaj, ti si poslednji pogodio. Ovo je bilo pitanje dok ti ne dođeš.
geshihte prepustam ti da postavljas pitanje, ovo sam ja pogodio, usao fajers par minuta pred kraj, hernandez na pocetku i park iz doba jure
Ма питајте ви људови... НЕмам ни једно на уму, куцам сад за Евролигу....
koliko poena je postigao i koliko trojki je dao sale djordjevic u finalu e.p. 1995. protiv litvanije ?
Neka bude 32 poena, 8 trojki.
vise :)
36 poena, 9 trojki. :)
9 trojki ali poeni nisu dobri :)
41 poen, 9 trojki
34.
bravo jezivi, postavljaj :)
Koji fudbaler je u pitanju, kada reknem da je dao 84 gola u 85 tekmi za reprezentaciju? (Inače je dao 87, ali jedan het-trik mu nije priznat)
ferenc puskas
Savo? Kurac, nije. To je neka starija garda. Da nije Bobek? Do jaja pa nisam skapirao da skoro sigurno nije naš.
Asprilja izuva! Cepaj dalje.
Grifine, otkud ti ideja da je neki naš lik? :)
Ma pusti me bre Jezivi, nije mi dobro uopšte! Oborila me govnjiva mrtva šiptarska Benfika na 4 tiketa, 7500 ukupno, a sam mi kinta treba k'o nikad! Kad večeras nisam puk'o neću nikad!
koliko titula u karijeri je osvojila ana kurnjikova ?
Koliko 'oćeš. Neka bude 19.