Au kako si bio blizu, čak si i prvo slovo prezimena pogodio...jeste Ukrajinac kao Blohin i igrali su u isto vreme za Dinamo Kijev i osvojili kup kupova...
Hahahah moram da kazem kako znam ovo... taj lik ima isto prezime kao i igrac iz one serije sto je bila Dream Team bese :) Belanov je prezime, ime ne znam
Булси су пре 10ак година имали изузетно добру екипу, Бренд, Крофорд, Артест, Чендлер, Кари (испао је труба од играча, али се очекивало много од њега), Милер, па чак је и наш Драган Тарлаћ био кратко у Булсима.... Екипа је била за далеко боље резултате од задњих места....
Но, да се вратим на питање:
Ко је био 38. пик на драфту 2006. године?
Није тешко....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Е онда не бих знао, само за овог сам чуо.
Hahahah moram da kazem kako znam ovo... taj lik ima isto prezime kao i igrac iz one serije sto je bila Dream Team bese :) Belanov je prezime, ime ne znam
Jeste, Igor Belanov. Inače, neslavno je završio tako što je krao sa ženom u samoposluzi dok je igrao u Nemačkoj.
Teraj dalje, crveni đavole :)
Реј Ален? Он је ваљда рекордер у броју тројки па рекох можда је он.
Jok
Redži Miler?
Lik je solidan trojkas(mozda u prvih 30 ikada) u poredjenju sa Alenom i Milerom, proveo je veci deo karijere u Bulsima i Niksima
Peja?
Мени на памет пада Џамал Крофорд, али некако имам утисак да је неко из 90их....
Alan Hjuston
Jeste Dzamal, teraj dalje :)
Булси су пре 10ак година имали изузетно добру екипу, Бренд, Крофорд, Артест, Чендлер, Кари (испао је труба од играча, али се очекивало много од њега), Милер, па чак је и наш Драган Тарлаћ био кратко у Булсима.... Екипа је била за далеко боље резултате од задњих места....
Но, да се вратим на питање:
Ко је био 38. пик на драфту 2006. године?
Није тешко....
Pretpostavljam da je neki "naš", recimo Peković?
Ma jok, Pekovic je kasnije... Mile Ilic ili Kosta?
Aaaa, onda je Kosta zvani Drvo :)
Evo nešto još lakše...
Навратилова можда? То је једина старија тенисерка коју знам....
Aj ja ću da lupim Bili Džin King.
Kontam da, posto je jos lakse, znaci da je sa nasih prostora ali svejedno ne znam... Nadam se da sam bio od pomoci :)