U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jeste sa naših prostora...Mima, aj sad...
Da ne dužim više, radi se o najboljoj teniserki bivše Jugoslavije Mimi Jaušovec, naravno do pojave Monike Seleš.
Ko hoće nek postavlja.
Никад чуо.... Таман хтедоих питати да није можда она Јелена Генчић, Ђоваков први тренер....
Ае поставићу ја....
Који легендарни фудбалер је својевремено требао да игра за Спартак из Суботице?
Dosta neodredjeno pitanje tako da pretpostavljam da je sa nasih prostora tako da cu da lupim, recimo Pizon...
Ognjen Koroman
Posto se Rino ne javlja ja cu postaviti pitanje da nastavimo kviz...
Indija, meščini.
Neki afrikanci...cameroon recimo?
Indija i ja mislim
Indija je, grofe nastavi...
Ok.
Nemam ničeg pametnog za pitati.
Nek nastavi neko drugi.
Ај наставите ово моје онда, добро је питање.... А ја стигох сад....
Није Пижон, а још мање Короман.... Врло је познат....
Daj bliže, jel SFRJ fudbaler ili neki rendom crnac?
Није рендом црнац, није уопште црнац, ни неки Николас Кејџ монголоид.... Играч нама из комшилука....
Sprdao sam se za Koromana da se zna :)
Suker, Stoickov, Hadzi, Puskas?! :D
Пушкаш.... Ференц Пушкаш, мајор лаке коњице је требао давних дана да заигра за суботички Спартак.... Терај даље Сколсе....
Koji igrac je, po mnogima, dao najbolje makazice u istoriji fudbala? Racuna se i vaznost gola
EDIT : Batalite ovo pitanje, ono je relativno. Elem, koji igrac je raspalio prve makazice? Dva imena su najbitnija, prihvatam i jedno.
Sad ću da lupnem...Van Basten
Пеле или Гаринча?