Спортски квиз

1. Ahaah e nema šanse da ću ga pogodite .. ne ne .. 100% nikad nisam čuo za njega

2. Jaooo cuo sam za njega, al nema sanse da se setim kako se zove... Da l' je 232 visok bio.

3. Tj i dalje je valjda :)

4. Citao sam bio o njemu, nije ni toliko los igrac bio, al nema sanse da se setim kako se zove.

5. E jebeš ga .. ne bih se setio imena da mi je život u pitanju .. ajde ti mančester postavi .. ili Psihologinjo opet :)

6. Owen?

Jedina 3 tima u Primeri koji nikada nisu ispali iz prve lige?

7. Bilbao,Barca i Real?

8. Реал,Валенсија и Атлетико?

9. Lukaš 100% tačan odgovor, to znam :)
    Mlatko, u Primeri .. :D

Owen?

AHAHAHAHAH lolo

10. Исправио сам се,ја све контао у Премијер лиги.

11. Fašisti, možda Sevilja iiii neka bude Espanjol. Gotovo da sam apsolutno siguran da je Barsa ispadala.

12. Lukashe teraj dalje... Barsa, Real i Atletik Bilbao

13. Gotovo da sam apsolutno siguran da je Barsa ispadala.

Nope nopee .. apsolutnoo ne ! :)

14. Dešava se, pogreši čovek. :) Aj Lukaše.

15. Nije bio Franko toliko govno.. Samo je hteo da ih potpuno ugasi :)

16. Ajdeeee Lukašeee !!!

17. Evo jedno lako...Koja dva igraca su bile zamene u rukometnoj reprezentaciji Srbije na ovom evropskom prvenstvu
    ?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.