Pa moras da preciziras, ko je bio kapiten Mancester Junajted protiv Njukastla ili u kojoj vec utakmici.
Geri Nevil je kapiten Mancestera od kada je otisao Roj Kin, i kapiten je kada igra. Kada on ne igra, prvi sledeci u redu je Gigs, on je zamenik kapitena. E sad, nakon toga ne postoji neki jasan redosled, uglavnom je sledeci u redu Ferdinand, bio je i Runi par puta, bio je i Vidic par puta, ali to ne znaci da je kapiten.
e daaa Andrade!!!
Nije bio Mališ, a Ahonen se prosto podrazumeva kad je neki rekord u pitanju :))
Joj črč mora da ide, grofe ajde ti postavi neko pitanje slobodno, a za ovo ko pogodi, pogodi, napisaču ja kad dođem večeras kući...
Ma ne sekiraj se. čekaću te ja. Neću ništa da diram :)
Bili su Ahonen i Jakub Janda.
Tako je :)
2005-2006.
Pucaj
Neh,mrzi me da postavljam pitanje,onda moram da gledam ko je odgovarao i tako to,ostavljam to nekom drugom.
Ко је стaјао на голу Партизана '95, кад је Крупниковић забио гол маказицама?
Да оживим мало квиз...
Goran "Metar i žilet" Pandurović.
Настави тетка...
Nek nastavi neko drugi, meni je inspiracija na apsolutnoj nuli po ovoj vrućini.
Како се зове капитен Манчестер Јунајтеда???
Jujuju, Geri Nevil.
Navesti dva premijerligaska igraca koji su u poslednjih 5 godina davali golove sa protivnicke polovine.
Види њега, ко је рекао да је тачан одговор???
Сједи 1
Рио, ваљда...
Pa juče kapiten bio Vidić.
Pa moras da preciziras, ko je bio kapiten Mancester Junajted protiv Njukastla ili u kojoj vec utakmici.
Geri Nevil je kapiten Mancestera od kada je otisao Roj Kin, i kapiten je kada igra. Kada on ne igra, prvi sledeci u redu je Gigs, on je zamenik kapitena. E sad, nakon toga ne postoji neki jasan redosled, uglavnom je sledeci u redu Ferdinand, bio je i Runi par puta, bio je i Vidic par puta, ali to ne znaci da je kapiten.
Evo i Vikipedija linka:
http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_United_F.C. (klik na Current Squad)
Ok, sad kad smo ovo razjasnili:
Navesti dva premijerligaska igraca koji su u poslednjih 5 godina davali golove sa protivnicke polovine.
Figeroa iz vigana prošle sezone i Ćabi Alonso, protiv Njukastla, čini mi se?
Pih, ocekivao sam da ce trebati vremena da se neko seti Figeroe :)
Nastavi.
Kako se zvao kapiten Barselone, igrao u napadu? Prešao je iz Real Sosijedada.. Prije dvadesetak godina je to bilo.. Moćpo lama ;)..
Bakero :)