Спортски квиз

1. Pol Robinson? Sjećam se jednog od prije sezonu ili dvije.. :)

2. Bravo. Nastavi :)

3. Nabrojati sedam aktivnih fudbalskih igrača, starijih od 30 godina, koji su čitavu karijeru u jednom klubu.

4. Ne znam da li moze Raul, posto jos nije zaigrao za Salke?

Elem: Gigs, Skols, Geri Nevil, Pujol, Karager, Dzherard

Mozda si mislio i na Terija, mada nema jos punih 30?

5. O Booooooooooooze, kako se nisam setio.

Toti :)

6. Gigs je bio i u sitiju, mada računa se legenda ManČestera.. :).. Ekspo, jor trn..

7. Koji igrac, koji se povukao prosle godine, se mogao pohvaliti time da je igrao na stadionima svih ekipa koje su u tom trentku bile u jednoj od prve cetiri engleske lige(Premiership-League Two) ?

8. Može mala pomoć? Da li je karijeru završio u premijerligašu?

9. To mora da je neki iz Lidsa ili Lestera :) Mada možda i nije :)

Ljungberg :)

10. Nije zavrsio u Premijerligasu, ali je 2008/09 poceo u Premijerligasu.

Nije Ljunberg lol

11. Evo jos malo pomoci: 2008/09 je poceo u TADASNJEM Premijerligasu.

Dao je i jedan gol.

A ja sad odoh na JNA pa u grad, tako da naredna pomoc stize sutra, ako neko ne pogodi do tad :)

12. Шерингем?

13. Nije Seringem.

Jos pomoci: nikad nije igrao za neki veci klub.

14. Nije, napadach je u pitanju :) A i Derbi nije bio Premijerligas 2008/09.

Hajde da vam suzim izbor timova. Timovi koji su u medjuvremenu ispali iz EPL su, a da se nisu vratili, su:

Hal
    Midlsboro
    Portsmut

Ajde sad, sve sam vam rekao :)

15. Da nije Nik Barmbi?

16. Neko iz Midlsboroa...sto posto. Razmisliću još malo. ;)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.