Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dean Windass, a?
Svak čast za pitanje.. :).. Geret Sautgejt je ranije završio, je li?
Svaka cast, jeste Windass :)
Ma jebo sam ga što sam ga pogodio, kroz magletinu se sećam ovog igrača... :)
Nek postavi neko slobodno pitanje, ja nemam sad ništa u rukavu.
Kako se ne secati Dina legende, prvo sto ima najjace prezime u istoriji fudbala, drugo, uveo je Hal u Premijer ligu fenomenalnim golom protiv Bristol Sitija, trece, skroz Ok igrao u Premijer ligi uprkos 15ak Kg viska i poslednje, dobio zuti karton jer se zagrevao pored Rorija Delapa dok je ovaj izvodio aut :)
ahahahahaha, pravi bre onaj engleski fudbaler :)
Hajde posto niko nema inspiraciju, opet cu ja.
Pre tri godine, jedan veliki gradski rivalitet u jednoj od manje popularnih evropskih liga je ugasen zbog bankrota jednog od klubova.
O kojim klubovima se radi?
Ma udri slobodno...
Inter Bratislava. ovo znam zbog Zvezde. :)
Uuuuuf, nisam mislio na njih :D
e jbg...će pokušam kad se setim :)
Ferencvaros je bankrotirao?
Jeste, ali ne pre tri godine(inace, isto vazi i za Inter Bratislavu).
Da nije dobro nam poznata Artmedia?
Nije :)
Rival koji nije bankrotirao je igrao LS pocetkom 2000ih a juce je igrao Europa Ligu.
Da nije švajcarska liga?
Stativa :)
Moram da dopunim pitanje, posto izgleda nisam lepo objasnio:
dakle, rivalstvo je unisteno bankrotom tako sto je kao posledica bankrota ta ekipa izbacena iz prve lige u regionalnu ligu.
:) E onda je Austrija. Jebem ga, da nije Šturm propadao? Čekaj, LASK dal beše iz Graca.
Nije bitno. Moj odgovor Šturm.
Hahahaha pa jeste Sturm, ali Sturm je i dalje u prvoj ligi.
Klub koji je bankrotirao je GAK iz Graca, koji je sad negde u petoj ligi.
Nastavi :)
Inace, LASK je iz Linca, i oni su rivali sa Ridom.
A ja sam profesionalni bukmejker, pa zato znam sve ove gluposti :))