Idi bre... :) Gde bi se setio za GAK, Šturm pi pade na um :)
Ajde kad priznaješ, bukmejkere...da vidimo ovako:
Protiv koje reprezentacije nam (Stara Juga) nije upisan jedan koš na nekom Svetskom, i onda umesto da prođemo u četvrtfinale, morali smo da se zadovoljimo samo borbama za plasman?
Idi bre... :) Gde bi se setio za GAK, Šturm pi pade na um :)
Ajde kad priznaješ, bukmejkere...da vidimo ovako:
Protiv koje reprezentacije nam (Stara Juga) nije upisan jedan koš na nekom Svetskom, i onda umesto da prođemo u četvrtfinale, morali smo da se zadovoljimo samo borbama za plasman?
Bukmejker nema pojma :)
ahahaha.
Zaglavimo ga ovde. Ajde pomoć, to je bilo 1954. godine.
Protiv Čehoslovačke.
Ne. Nisu tad ni učestvovali, to je bilo južnoameričko maslo, u stilu prvih svetskih prvenstava.
Argentina?
Ne.
Da lupam, mada nisam čuo da igraju košarku tamo, Peru?
Ako ispadne da sam potrefio, u šta sumnjam, nek neko postavi pitanje mjesto mene.. ;).. Sto godina
Ahahahaha, na prvim svetskim prvenstvima u košarci najviše je bilo učesnika iz Južne Amerike, i prva svetska su se tamo igrala :) Nije Peru.
Brazilijerosi?
Oni su bili zemlja jaki tad, nismo mogli s njima ni ljudski da igramo, a kamo li da nas pobede na mufte :)
Ajde...moja omiljena južnoamerička zemlja :)
Urugvaj. Oni mnogu volu da nas potkradaju. :)
Jes, oni su. Nastavi. Bilo je 55:52 za njih posle produžetka, a nije priznat neki koš našima.
Oduvek voleli da nas poprckuju, mamu im. :)
Koja NBA zvezda je kratak period bila formalni član Partizana? (Nije odigrao nijednu utakmicu).
Je l to bilo 99. kad je bio lockout ili...? Tim Dankan?
Nije. Ovaj je iz Partizana otišao u NBA.
Raša Nesterović. ( nije baš zvezda, ali...)
Ne. Iz lige u kojoj je igrao nije bio moguć prelazak direktno u NBA, pa je Partizan bio posrednik.