Спортски квиз

1. Idi bre... :) Gde bi se setio za GAK, Šturm pi pade na um :)

Ajde kad priznaješ, bukmejkere...da vidimo ovako:

Protiv koje reprezentacije nam (Stara Juga) nije upisan jedan koš na nekom Svetskom, i onda umesto da prođemo u četvrtfinale, morali smo da se zadovoljimo samo borbama za plasman?

2. Bukmejker nema pojma :)

3. Zaglavimo ga ovde. Ajde pomoć, to je bilo 1954. godine.

4. Protiv Čehoslovačke.

5. Ne. Nisu tad ni učestvovali, to je bilo južnoameričko maslo, u stilu prvih svetskih prvenstava.

6. Da lupam, mada nisam čuo da igraju košarku tamo, Peru?

7. Ako ispadne da sam potrefio, u šta sumnjam, nek neko postavi pitanje mjesto mene.. ;).. Sto godina

8. Ahahahaha, na prvim svetskim prvenstvima u košarci najviše je bilo učesnika iz Južne Amerike, i prva svetska su se tamo igrala :) Nije Peru.

9. Oni su bili zemlja jaki tad, nismo mogli s njima ni ljudski da igramo, a kamo li da nas pobede na mufte :)

Ajde...moja omiljena južnoamerička zemlja :)

10. Urugvaj. Oni mnogu volu da nas potkradaju. :)

11. Jes, oni su. Nastavi. Bilo je 55:52 za njih posle produžetka, a nije priznat neki koš našima.

12. Oduvek voleli da nas poprckuju, mamu im. :)

Koja NBA zvezda je kratak period bila formalni član Partizana? (Nije odigrao nijednu utakmicu).

13. Je l to bilo 99. kad je bio lockout ili...? Tim Dankan?

14. Nije. Ovaj je iz Partizana otišao u NBA.

15. Raša Nesterović. ( nije baš zvezda, ali...)

16. Ne. Iz lige u kojoj je igrao nije bio moguć prelazak direktno u NBA, pa je Partizan bio posrednik.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.