Не знам да л' сам сад сјебао неко правило, али да ли ико зна како се зове популарни спрски фантом, фудбалер који је из једног нашег домаћег клуба требало да пређе у један солидно познати енглески? Значи име играча и који су клубови у питању?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Pa i Galis je na kraju igrao za Pao, sezonu, dve. Da nisu i tamo igrali zajedno?
Evo, sad sam guglo. Galis: 79-92 Aris, 92-94 Pao, Janakis 84-93 Aris, 94-96 Pao.
Mogli ste i pitanje da postavite opušteno. lolo
Не знам да л' сам сад сјебао неко правило, али да ли ико зна како се зове популарни спрски фантом, фудбалер који је из једног нашег домаћег клуба требало да пређе у један солидно познати енглески? Значи име играча и који су клубови у питању?
Ау брате, не знаш ништа конкретније? Типа кад је то било и сл...
Lazar Marković? lololo
Бабаљ. У Стоук.
Znam o čemu je riječ i na šta konkretno misli ali se ne mogu sjetiti svih detalja...
To je bio "fantom" Perović, Peković ili tako neko slično prezime.
Конкретније, негде 2009 године је било. Око презимена је близу конзерва али није погодио :)
Раћа Петровић? лоло
Хахахаха :). Нијеееее... Ајде бре није тешко, мора да сте чули за ту причу :)
U Midlzbro, cini mi se.
Ovi iz kluba u Srbiji ( ne secam se koji ), rekli da u zivotu nisu culi za tog igraca.
Јесте у Мидлзбро. Да одговорим на цело питање или да чекам још?
Čekaj još.
Samo još malo čekaj
Hahaha, sećam se toga, fudbaler Banata je bio u pitanju, ali prezimena ne mogu da se setim :D
Koja je to havarija bila
znači imamo Banat, Midlzbro i nešto kao Peković ili Perović...
mislim da je dovoljno blizu, ko bre može da se seti imena nepostojećeg fudbalera?
Milan Purović hahah :D