Fljamurtari? :)
Olimpijakos
Živorad pogodio, ali galim određene sumnje da je google-ovao. Ajde Žikse, pitaj dalje.
Nisam googleovao ostalo mi u sećanju iz neke emisije.Sad ne znam šta da pitam... Npr.koji je poslednji klub u kome je Šekularac radio kao trener?
Obilić?
Ne.
radio je u americi sa nekim našim indijancima, jel to?
Da.
Čikago ?
Nije Čikago,pod Amerika se misli na ceo kontinent.
Бели Орлови из Канаде? лололо
Tačno.Pitaj dalje Veverice.
binić?
Јашта. Е сад, Драгиша или Владан? лололо Ћерај!
Recimo Pao.
nije.
Čisto nagađanje je to bilo, onda je Aris, koliko znam Galis je čitavu karijeru proveo tamo. Ali nisam siguran da li je i Janakis tamo igrao.
Jeste. I Janakis je čitavu karijeru proveo u Arisu, nešto kratko je na kraju igrao za Pao.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Fljamurtari? :)
Olimpijakos
Živorad pogodio, ali galim određene sumnje da je google-ovao. Ajde Žikse, pitaj dalje.
Nisam googleovao ostalo mi u sećanju iz neke emisije.Sad ne znam šta da pitam... Npr.koji je poslednji klub u kome je Šekularac radio kao trener?
Obilić?
Ne.
radio je u americi sa nekim našim indijancima, jel to?
Da.
Čikago ?
Nije Čikago,pod Amerika se misli na ceo kontinent.
Бели Орлови из Канаде? лололо
Tačno.Pitaj dalje Veverice.
binić?
Јашта. Е сад, Драгиша или Владан? лололо
Ћерај!
Recimo Pao.
nije.
Čisto nagađanje je to bilo, onda je Aris, koliko znam Galis je čitavu karijeru proveo tamo. Ali nisam siguran da li je i Janakis tamo igrao.
Jeste. I Janakis je čitavu karijeru proveo u Arisu, nešto kratko je na kraju igrao za Pao.