Спортски квиз

1. Živorad pogodio, ali galim određene sumnje da je google-ovao. Ajde Žikse, pitaj dalje.

2. Nisam googleovao ostalo mi u sećanju iz neke emisije.Sad ne znam šta da pitam... Npr.koji je poslednji klub u kome je Šekularac radio kao trener?

3. radio je u americi sa nekim našim indijancima, jel to?

4. Nije Čikago,pod Amerika se misli na ceo kontinent.

5. Бели Орлови из Канаде? лололо

6. Tačno.Pitaj dalje Veverice.

7. Ко је био најстарији стартер у екипи Црвене Звезде на утакмици са Олимпиком из Марсеја у Барију?

8. Јашта. Е сад, Драгиша или Владан? лололо
    Ћерај!

9. Za koji klub su igrali Galis i Janakis, čuveni grčki košarkaški tandem?

10. Čisto nagađanje je to bilo, onda je Aris, koliko znam Galis je čitavu karijeru proveo tamo. Ali nisam siguran da li je i Janakis tamo igrao.

11. Jeste. I Janakis je čitavu karijeru proveo u Arisu, nešto kratko je na kraju igrao za Pao.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.