Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Da nije Howard jebogaker?
Fridel, Bravo bvdlga.
EDIT: haha vidi što se ispravlja, a pogodio.
Курац браво, поништио одговор! :D
kako ne znate bre fridel pa ga sjebo valjda viljas boas i gruno llorisa da brani sjebo mu niz ,ako se nisam zajebao nesto :D
Braaavooo! Jebes Jusija! :) Sad ja a? Cekam da zavrljacim neko glupo....
Ime kog kluba koriste igraci Dinama iz Zagreba kao naziv za jednu od uigranih akcija?
Jeste, Boaš cavulja. Čovek 310 mečeva branio, Blekburn, Vila pa Totnam. I ovaj pizda baš protiv Vile mu prekine niz. I još mislim da su tad izgubili. Inače, on je proglašen za 30. golmana svih vremena. :D
Partizan.
Takoo jeee! braaavoooo!
Ko je pešačio 30 km do kluba na trening i nazad svaki dan?
Rivaldo!!! OPAAaA!
EDIT: Treba dizbacimo ova pitanja vezana za vesti u proteklih nedelju dana..
Koji engleski napadac se, nakon sto se 2007. povukao iz fudbala, vratio u 7. ligu engleske nakon 5 godina pauze, i jos uvek igra tamo?
Čovek pešačio pre 30 godina, kojih nedelju dana? :)
Pa nije Rivaldo? :) Pre nedelju dana izasla ta vest.. :D Bar sam ja video tek tada...
Dvajt Jork?
Ma jeste Rivaldo, al nije pešačio pre nedelju dana, sad vozi Bugatija, pešačio kad je bio klinjo... :)
Nije Dvajt. Belac je eto vam hint, posto ne biste nikad pogodili.
Koji klub je osnovan u Zagrebu a igra u JSL?
Партизан. :3
Tacno!!!
Шерингем? Алан Смит?