Спортски квиз

1. jeste. smara malo ovaj kviz, treba neko da lupi neko malo zajebanije pitanje, a da ne moze da se izgugla.

2. jeste. smara malo ovaj kviz, treba neko da lupi neko malo zajebanije pitanje, a da ne moze da se izgugla.

Pa ja kad sam postavio ono, nisu bili baš pozitivni komentari. K'o da niko nije čuo za Gaetana Šireu.

3. Koja imaju dva košarkaška kluba u Bijeljini, koja su prošle godine bila u prvoj ligi BiH?

4. Ćutimo aaaaaaaaaaaaaaaa?

5. кк бијељина и рецимо неки борац, жељезничар или тако неко генеричко име

6. Budućnost i Radnik lololo

7. Džordi netačno
    Miki polovično

8. Jedan tim je Radnik to znam a drugi možda KK Semberija.

9. Radnik da, ovo drugo netačno.

10. Bijeljina Bobcats? Bijeljina Clippers?

11. Radnički i Građanski.

12. Sto dajete kvizou da umre?

Evo vam jedno ZAJEBANO!

Pre vise od 5, a manje od 10 godina, na ostrvu se pojavila jedna ekipa koja je prirasla za srce svih ljubiteljima fudbala i kladionice! Pre nego sto su uspeli da udju u prvu ligu, domogli su se finala kupa, gde gube nakon losijeg izvodjenja jedanaesteraca, i ostvaruju istorijski odlazak u Evropu, nakon cega sledi jos ISTORISKIJI uspeh, plasman u premier ligu! Medjutim, tu ostaju samo jednu sezonu, nakon cega se klub gasi.

TKO SU ONI? KO GUGLA, RUKE MU SE OSUSILE

13. Daj hint, jel u Engleskoj ili Škotskoj?

14. To je zackoljica. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.