Спортски квиз

1. jeste. smara malo ovaj kviz, treba neko da lupi neko malo zajebanije pitanje, a da ne moze da se izgugla.

2. jeste. smara malo ovaj kviz, treba neko da lupi neko malo zajebanije pitanje, a da ne moze da se izgugla.

Pa ja kad sam postavio ono, nisu bili baš pozitivni komentari. K'o da niko nije čuo za Gaetana Šireu.

3. Koja imaju dva košarkaška kluba u Bijeljini, koja su prošle godine bila u prvoj ligi BiH?

4. Ćutimo aaaaaaaaaaaaaaaa?

5. кк бијељина и рецимо неки борац, жељезничар или тако неко генеричко име

6. Budućnost i Radnik lololo

7. Džordi netačno
    Miki polovično

8. Budućnost i Pregalac?

9. Jedan tim je Radnik to znam a drugi možda KK Semberija.

10. Radnik da, ovo drugo netačno.

11. Bijeljina Bobcats? Bijeljina Clippers?

12. Radnički i Građanski.

13. Sto dajete kvizou da umre?

Evo vam jedno ZAJEBANO!

Pre vise od 5, a manje od 10 godina, na ostrvu se pojavila jedna ekipa koja je prirasla za srce svih ljubiteljima fudbala i kladionice! Pre nego sto su uspeli da udju u prvu ligu, domogli su se finala kupa, gde gube nakon losijeg izvodjenja jedanaesteraca, i ostvaruju istorijski odlazak u Evropu, nakon cega sledi jos ISTORISKIJI uspeh, plasman u premier ligu! Medjutim, tu ostaju samo jednu sezonu, nakon cega se klub gasi.

TKO SU ONI? KO GUGLA, RUKE MU SE OSUSILE

14. Daj hint, jel u Engleskoj ili Škotskoj?

15. To je zackoljica. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.