Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ne mora biti Guglanje, to je relativno sveža informacija, uz relativno poznato ime. Ja od nedavno posećujem temu, ali kontam da svako ko uđe ovde ima predstavu o tome da je fora da se ne gugla. Ne ocenjuje se i ne procenjuje nikakvo znanje, igramo se, veći je fazon čak dati zanimljiv netačan odgovor, čekati na dodatne hintove, sve dok se ne pogodi.
Peaks, ti pitaš.
ato boldon?
njet, Ato je sa Trinidada i Tobaga, a on je na ovom takmičenju osvojio srebro. Eto ako nekom pomogne hint možda, dakle Moris Grin zlato, Ato srebro, moj čovek bronzu.
Edit: Trka na 100 metara je u pitanju, slučajno zaboravih da naglasim.
Obadele Tompson.
correct, Agilni predajem palicu
Da još malo smorim sa atletikom.
Koji ateltičar je u disciplini 400m sa preponama svoje protivnike pobeđivao zahvaljujući jednoj revolucionarnoj tehničkoj detaljčini, koja je posebno dolazila do izražaja u drugoj polovini trke?
Ako je teže, biće i pomoć.
recimo kevin jang, njega se sećam.
ne znam o čemu se radi...
Poprilično blizu. Zagonetna ličnost je držala svetski rekord pre njega.
Evo pomoći, revolucionarni tehnički detalj je pravljenje 13 koraka između svake prepone, pa je do kraja trke svaku preponu "napadao" istom nogom, dok su se ostali cimali, "usitnjavali" korak pod umorom i pravili veći broj koraka u kasnijoj fazi trke. To je bilo početkom osamdesetih.
Danas je valjda predsednik onih "Laureus" nagrada za najboljeg sportistu sveta.
Да није Хари Бач Рејнолдс?
Jok, on je kidao bez prepona.
Само да потврдим да је ово тачан одговор.
Vidim da neće niko da pokuša. Edvin Mozes je u pitanju. Terajte dalje.
Edin Mojsije po naški
Pogodio si! Možeš postaviti pitanje.
Xexe, ja i sport :)
koliko je trajao najbrži 147 u snukeru i ko drzi taj rekord?
O Saliven, 3 minuta.
Jes saliven ali ne tako brzo.
Jedini koga znam. Ustvari ima i onaj o higins. 8 minutes!
Da licitiram i ja... 4 minuta?
Njet