Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
баш си сигуран да није писторијус?
JOS VERSTAPEN?
Ajde mojne zajebavate...
Не зајебавајте човека.
Шумахер?
Nije, no je Dejvid Kultard...
Eto pogodio si
Lololo ma moram da palim, odgovor je Aleks Zanardi, aj nek postavlja ko hoće...
Ja sam bio najblizi, i Jos je bogalj.
Имам ја једно питање.
Некадашњи фудбалер, легенда у својој земљи и једном европском клубу. Има исто име као сународник који нема везе са спортом, али је захвљујући социјалним мрежама последњих последњих година постао један од најцитиранијих људи на кугли земаљској. Средње име је идентично имену једног од највећих трагичара у историји фудбала. Презиме има као једна од звезда данашњег фудбала.
Maradona Badjo Ronaldo?
E jebem li ga...
Paolo Di RONALDO!
Prepisao si prezime brate
JOS VERŠTAPEN?
Псето је врло близу са средњим именом, само мора пажљивије да прочита тај део питања. Благоја је још ближе са првим именом, само је омашио једно слово.
Paulo Roberto, cek da se setim prezimena
Falkao lol
Тако је. Осми краљ Рима, члан репрезентације Бразила за коју кажу да је најјачи тим који није освојио СП, Радамел добио име по њему... Ја чуо за њега тек скоро, кад сам прочитао текст на Б92 у оном серијалу Одбројавање.
A bilo je lako do jaja za ime i srednje ime
Ja mislio Paolo Koeljo. :D
Radjard me usro sa Blagoje. :D
Ae pseto, davaj pitanjie!