U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jedan od najbolje tehnicki potkovanih fudbabera ikada. Imao je problem sto se previse "zabavljao' na terenu. Igrao u vise zemalja, u jednoj uzeo drzavljanstvo i promenio ime u Muhammet Yavuz.
Nisam hteo da bude previse lako, dacu hintove ako vidim da ne ide...
RIKARDINJO!
Mora da je u nekoj turskoj igrao kad je tako ime, ja bih reko
Nie
Realno brate, igrao i u turskoj pored svoje zemlje, nemacke i engleske.
S tim sto mislim da je u svojoj zemlji igrao samo za mladi tim. A probao je malo i u kataru ako to nekome nesto znaci...
Ja jos znam samo Kazim Ricardsa, ali nie on. Daj neki hint, kad vec sam pogadjam. :D
EDIT: El igrao u jakim klubovima?
E igrao je i u francuskoj, smetnuh sa uma...
U nekim zemljama u najjacim klubovima u nekim ne jbg ne mogu imena klubova da kazem.
http://www.gradprijedor.com/wp-content/uploads/2011/05/25650-221480.jpg
http://www.gradprijedor.com/wp-content/uploads/2011/05/25650-221480.jpg
OKOČA?
jos verštapen?
Jeste miki jebi se
JASKELEJNEN!
EDIT: Nek postavlja neko, palim.
Preteče me, još ja rifrešujem da vidim da l' je neko postovao. Pucaj, blagoja.
Coa postavljaj brate, ne daj da kviz rikne
Фудбалер о коме је реч потом прелази у један од највећих енглеских клубова у рекордном трансферу за тај тим, и годинама чини, са још једним великим играчем, убитачан тандем у енглеској. У том тиму опет осваја лига куп, фа куп, и два европска трофеја. Потом одлази из тог клуба у један мање популаран, а каријера му иде силазном путањом. Наступа у још два клуба у Енглеској, и онда одлази у Аустралију за парама пичка ли му материна алава и тамо скончава своју каријеру.
едит: репрезентативац енглеске више од 10 година, премда се није прославио, мада се у тој енглеској репрезентацији у последњој деценији нико није прославио.
биће прелако, требао сам мало мање хинтова, ал' јебига.
Heskey?
Јесте Хески. Помислио сам на њега, па сам гуглао да видим да ли је играо у Шкотској (јер колико знам, није). Зато што сам истриповао да се ово подебљано односи на играча...
После пар минута сам схватио да сам морон.
Heski, dakako.
Stevane, da nije Martin O Nil u pitanju?
Не знам, нек Цоа каже.