Спортски квиз

1. Jedan od najbolje tehnicki potkovanih fudbabera ikada. Imao je problem sto se previse "zabavljao' na terenu. Igrao u vise zemalja, u jednoj uzeo drzavljanstvo i promenio ime u Muhammet Yavuz.

2. Nisam hteo da bude previse lako, dacu hintove ako vidim da ne ide...

3. RIKARDINJO!

Mora da je u nekoj turskoj igrao kad je tako ime, ja bih reko

4. Nie

Realno brate, igrao i u turskoj pored svoje zemlje, nemacke i engleske.

5. S tim sto mislim da je u svojoj zemlji igrao samo za mladi tim. A probao je malo i u kataru ako to nekome nesto znaci...

6. Ja jos znam samo Kazim Ricardsa, ali nie on. Daj neki hint, kad vec sam pogadjam. :D

EDIT: El igrao u jakim klubovima?

7. E igrao je i u francuskoj, smetnuh sa uma...

U nekim zemljama u najjacim klubovima u nekim ne jbg ne mogu imena klubova da kazem.

8. Jeste miki jebi se

9. Kako se zove legendarni Finac koji je sa velikim uspehom igrao za Bolton celih 15 godina?

10. JASKELEJNEN!

EDIT: Nek postavlja neko, palim.

11. Preteče me, još ja rifrešujem da vidim da l' je neko postovao. Pucaj, blagoja.

12. Coa postavljaj brate, ne daj da kviz rikne

13. Овај фудбалер почео је каријеру на острву, у клубу из свог родног града. У првој сезони за тај клуб, помогао му је да се врати у премијер лигу, а већ наредне био најбољи стрелац свог клуба са 10 голова, а исте сезоне захваљујући њему та екипа осваја и лига куп, који осваја и три сезоне касније. У том клубу тренирао га је један познати тренер, који је име изградио у премијер лиги, затим био у једној другој премијер лиги, у врло успешном тиму, а затим се вратио у (праву) премијер лигу, да би од скоро преузео једну репрезентацију.
    Фудбалер о коме је реч потом прелази у један од највећих енглеских клубова у рекордном трансферу за тај тим, и годинама чини, са још једним великим играчем, убитачан тандем у енглеској. У том тиму опет осваја лига куп, фа куп, и два европска трофеја. Потом одлази из тог клуба у један мање популаран, а каријера му иде силазном путањом. Наступа у још два клуба у Енглеској, и онда одлази у Аустралију за парама пичка ли му материна алава и тамо скончава своју каријеру.
    едит: репрезентативац енглеске више од 10 година, премда се није прославио, мада се у тој енглеској репрезентацији у последњој деценији нико није прославио.

биће прелако, требао сам мало мање хинтова, ал' јебига.

14. Јесте Хески. Помислио сам на њега, па сам гуглао да видим да ли је играо у Шкотској (јер колико знам, није). Зато што сам истриповао да се ово подебљано односи на играча...

У том клубу тренирао га је један познати тренер, који је име изградио у премијер лиги, затим био у једној другој премијер лиги, у врло успешном тиму, а затим се вратио у (праву) премијер лигу, да би од скоро преузео једну репрезентацију.

После пар минута сам схватио да сам морон.

15. Stevane, da nije Martin O Nil u pitanju?

16. Не знам, нек Цоа каже.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.