U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Misliš na fudbalske stadione? :)
Ne i ne
ne, na teniske. :)
Krouk Park?
Луј онај, где игра Бенфика?
Или Драгао..
ne. i trazi se grad, ne naziv stadiona :)
:) Pitao sam zbog ovoga http://en.wikipedia.org/wiki/Strahov_Stadium
Kardif...
Kijev?
Tetka, na redu si.
Чекај, кој курац, поставили сте питање, а нисте одговорили на моје?
Нису ни на моје :)))
Поставио сам вам мало теже питање, да мућнете мозак, а не да гуглујете.
Одговор је био Робињо и Роналдињо, један носи 70, а други 80 на дресу.
1978 godine igrao se meč za titulu svetskog prvaka u šahu između Anatolija Karpova i Viktora Korčnoja. Taj meč imao je i političku pozadinu jer je pre toga Korčnoj prebegao iz SSSR u Švajcarsku. Tokom meča, Korčnoj je krenuo da optužuje Karpova i njegovu ekipu za varanje. Tvrdio je da ga zrače iks zracima, da Karpovljev sekundant pokušava da ga hipnotiše, i da se Karpovu daju saveti uz pomoć šifara.
Kako su navodno slali te šifrovane poruke?
za ronjaldinja sam znao da nosi broj 80 u milanu, a nejmara sam rekao jer nosi broj 70 u reprezentaciji.
Па ето, могао сам да ти припомогнем, да ти кажем да си близу па да довршиш одговор.
pa sto nisi? napisao sam bio ronaldinjo i nejmar. :)
Морао сам кеви нешто да помогнем. То додуше није значило да ме одјебете и да поставите ново питање без одговора.
Па одговорио сумпор... :))
Пеки зезање, јебо га ти... шта се дркаш одмак! Ае постави још једно..
manijak je kriv. :) on je postavio pitanje posle tebe.