Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma pola ljudi koristi net kao pomoc. Meni je to iskreno glupo, to onda nije kviz znanja, nego kviz snalazenja u pretrazi.
To je pederski, ruse mi sneska kad na jebitacno pitanje gde mozemo da se sprdamo izguglaju pickarski odgovor i jos mi prekopiraju tekst. Nikad necu zaboraviti kad mi je grof jednom odgovorio na engleskom, sa sve onim vikipedijskim stilom pisanja, nesto za Runija. -.-
Mislim da to ne bi bio Kezman :P
Dekija Stankovica, kad je bio mladji i nije nosio pederski svit jirz?
Dejana Osmanovića dok je igrao za Hajduk. :)
Mateja Kezman? :P
Neko od zvezdine zlatne generacije?
Mmmmm, Piksi u Marseju? Lupam.
Jeste Church iz zlatne generacije,nije nijedan koga ste naveli!
bvdlga, oca mu jebem, postavio si pitanje i sad te zabole kurac, mi se ovde zlopatimo. :)
Nije istina,sat ipo niko da pipne! Evo me odma sam dosao cim videh ljude! :D
Darko Pančev?
Belodedić.
Ne.
Najdoski.
Ne. :)
U pičku materinu. Decembarski? :)
Hhahhhaha...Ljudi,odlican igrac,zasluzio ovaj nadimak.. :)
Dejo Genije?
Dejo primicač.
Prosinečki?
Nije Dejo... :D