Спортски квиз

1. A ovaj bi mogao biti Toni Parker.Ako sam pogodio,neka neko drugi nastavi,moram da begam.

2. Pogodio si, neka preuzme neko.

3. evo ja ću pošto sam pogodio onaj sport drevnih maja...(ne morate da rimujete)

Evo jedno lako... Koliko je poena dao Saša Đorđević u finalu protiv Litvanije 1995. godine?

4. Pa to jeste lako, 34.

5. Tulumbać, jeste lako, ali nije 34... Black Hole je jako blizu(eto malo da pomognem)...:D

6. Dao je 41,ako se dobro secam.

7. End d viner iz Jezivi.... Jeste... Trojke čovek šutirao 9/12 ako me memorija dobro služi...:D Izvolite gospodine Jezivi, postavite pitanje....

8. Fala Vi,fala Vi...Koliko iznosi duzina svetskog rekorda u ski letovima i ko je rekorder?

9. E Jezivi jesi me zajeb´o... Ja znam ko je svetski šampion, al ko je rekorer, jebi ga...:D

10. Ja sam zaboravio ko je sampion... :)

11. Valjda je onaj Švajcarac Aman... Našao sam ko je rekorder ali nije fer da kažem jer sam na nepošten način doznao...:D Al je leteo mame mu ga sateram....

12. Reci,ionako samo ti igras.Taman da mogu da odem.

13. Sad ne znam da li ću pravilno da napišem čovekovo ime... Bjorn Enar Romoren, skočio 239 metara...

14. Protiv koje reprezentacije je fudbaler Nenad Đorđević postigao prvi i jedini pogodak u dresu reprezentacije?

15. Joca je odgovorio tacno na moje pitanje.Uf,ovo je tesko.Cini mi se da ga je dao iz nekog slobodnjaka,ali nemam pojma protiv koga.

16. A meni se čini da je to bilo pre SP u Nemačkoj(jer posle nije ni igrao...) :D:D

17. Da sam se ja pit'o,ne bi taj nikad igrao.Veceg strvinara nisam vid'o u zivotu.Kad god je bilo gusto on je dobio crveni.

18. Hahaha... Istina...:D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.