6 милиона се Наполи испрсио за Марадону. Марака, ако се не варам.
Није. Стивен, тај је био доста касније.
Ја колико знам, ово је био бум трансфер, огроман новац у то време. Али добро, ваљда ће неко да погоди на шта ти мислиш, ја немам појма...
Evo jednog šahovskog pitanja : kako se zove najmlađi velemajstor u istoriji šaha ? Potrudite se da što manje koristite Google.
Боби Фишер?
А да није Боби Фишер?
Nije. Bio je u svoje vreme.
Џорџ Џексон?
Каспаров или Карпов? Један од та два мора бити с обзиром да знам још тројицу.
Pa ? Imate li odgovor ?
Џими Даглас?
Каспаров!
Михаил Аспарухов?
Алиса Марић!
Postavio sam ovako lako pitanje, a još nisam dobio tačan odgovor. Strašno !
Саћу да га изгуглирам маму му јебем.
Fišer je u svoje vreme bio najmladji velemajstor ikada, Kasparov i Karpov su rano postali velemajstori, Alisa Marić takodje, ali daleko od toga da su baš oni najmladji velemajstori.
Љубомир Љубојевић уствари.
ЕДИТ:Хајд нек постави неко други питање морам да палим, ето само сам разјебао парти са гуглом, могли смо на ово лако питање одговарати заувек.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
6 милиона се Наполи испрсио за Марадону. Марака, ако се не варам.
Није. Стивен, тај је био доста касније.
Ја колико знам, ово је био бум трансфер, огроман новац у то време. Али добро, ваљда ће неко да погоди на шта ти мислиш, ја немам појма...
Evo jednog šahovskog pitanja : kako se zove najmlađi velemajstor u istoriji šaha ? Potrudite se da što manje koristite Google.
Боби Фишер?
А да није Боби Фишер?
Џорџ Џексон?
Каспаров или Карпов? Један од та два мора бити с обзиром да знам још тројицу.
Pa ? Imate li odgovor ?
Џими Даглас?
Каспаров!
Михаил Аспарухов?
Алиса Марић!
Postavio sam ovako lako pitanje, a još nisam dobio tačan odgovor. Strašno !
Саћу да га изгуглирам маму му јебем.
Fišer je u svoje vreme bio najmladji velemajstor ikada, Kasparov i Karpov su rano postali velemajstori, Alisa Marić takodje, ali daleko od toga da su baš oni najmladji velemajstori.
Љубомир Љубојевић уствари.
ЕДИТ:Хајд нек постави неко други питање морам да палим, ето само сам разјебао парти са гуглом, могли смо на ово лако питање одговарати заувек.