U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hoćete li da odgovorim, da se ne mučite više ?
Семјуел Севијан? Био сам баш сигуран за овог Љубојевића.
Ne. U pitanju je ruski velemajstor Sergej Karjakin, koji je to postao sa svega 12 godina i 7 meseci. Inače, on drži i rekord i za najmlađeg intermajstora u istoriji šaha ( 11 godina i 11 meseci ) , a što se tiče Ljubojevića, on je postao velemajstor sa , ako se ne varam , 20 godina, i Srbija još čeka na svoje šahovske šampione , od kojih je on bio poslednji. Takođe, Srbija nikada nije imala velemajstore ispod 20 godina.
Imam pitanje, tek da ne vrisne kviz.
U kom srpskom gradu je održan prvi teniski turnir?
aaaa kviz. Ajde Niš!
Јел неки познатији и већи град, или неко ситно место у Енглеској, типа Вимблдон?
Peki, ne znam koliko bi to mesto bilo krupno u Engleskoj, ali u pitanju je Srbija :)
Nije Oxe Niš.
EDIT: NIje valjda da niste gledali i slušali Milojka Pantića jutros na Studiju B ? :)
A у Србији... Шта ја знам. Да није Нови Сад?
Šta je rekao Milojko?
Da nije Šabac?
Nije nijedno od tih.
Oxe, Milojko je bio briljantan, kao i uvek :) U stilu Nostradamusa je predvideo da je Škendija novi Fljamurtari.
Суботица?
Ne. Evo pomoć:turnir je organizovan 1880. godine.
Дубровник? Задар? Софија?
SRPSKI grad, znači nije nijedno od ponuđenih.
Subotica, tačnije Palić.
U Priboju
Priboj je ansver. Postavljaj pitanje.
Imaš li to dokumentovano? Mislim to, za Priboj. Ja sam pre neki dan gledala emisiju na tu temu i u pitanju je sada već neko oronulo zdanje na Palićkom jezeru...
Ko me jeba da odgovaram, aj da smislim
Nemam, verovao sam na reč Milojku Pantiću.