Спортски квиз

1. Hoćete li da odgovorim, da se ne mučite više ?

2. Семјуел Севијан? Био сам баш сигуран за овог Љубојевића.

3. Ne. U pitanju je ruski velemajstor Sergej Karjakin, koji je to postao sa svega 12 godina i 7 meseci. Inače, on drži i rekord i za najmlađeg intermajstora u istoriji šaha ( 11 godina i 11 meseci ) , a što se tiče Ljubojevića, on je postao velemajstor sa , ako se ne varam , 20 godina, i Srbija još čeka na svoje šahovske šampione , od kojih je on bio poslednji. Takođe, Srbija nikada nije imala velemajstore ispod 20 godina.

4. Imam pitanje, tek da ne vrisne kviz.
    U kom srpskom gradu je održan prvi teniski turnir?

5. aaaa kviz. Ajde Niš!

6. Јел неки познатији и већи град, или неко ситно место у Енглеској, типа Вимблдон?

7. Peki, ne znam koliko bi to mesto bilo krupno u Engleskoj, ali u pitanju je Srbija :)
    Nije Oxe Niš.
    EDIT: NIje valjda da niste gledali i slušali Milojka Pantića jutros na Studiju B ? :)

8. A у Србији... Шта ја знам. Да није Нови Сад?

9. Šta je rekao Milojko?

Da nije Šabac?

10. Nije nijedno od tih.
    Oxe, Milojko je bio briljantan, kao i uvek :) U stilu Nostradamusa je predvideo da je Škendija novi Fljamurtari.

11. Ne. Evo pomoć:turnir je organizovan 1880. godine.

12. Дубровник? Задар? Софија?

13. SRPSKI grad, znači nije nijedno od ponuđenih.

14. Subotica, tačnije Palić.

15. Priboj je ansver. Postavljaj pitanje.

16. Imaš li to dokumentovano? Mislim to, za Priboj. Ja sam pre neki dan gledala emisiju na tu temu i u pitanju je sada već neko oronulo zdanje na Palićkom jezeru...

17. Ko me jeba da odgovaram, aj da smislim

18. Imaš li to dokumentovano?

Nemam, verovao sam na reč Milojku Pantiću.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.