Спортски квиз

1. Хоћемо ново питање или шта !?

Играјмо се спортског квиза !

2. Ajde jedno lako da oživimo. Koji bivši brazilski fudbaler je dobio ime po jednom filozofu?

3. A na moje pitanje niko nije odgovorio!!!!! Aa

4. Ajde pitaj nešto realno! :)

5. Ајде да прекинемо све !

Ко ће да постави неко лепо питање ?

6. Ma zezam se... inače na otvaranju SP 1990 igrali su Argentina-Kamerun...
    http://www.youtube.com/watch?v=ldss7IDQhQ0

Ajde ovako koja afrička reprezentacija je na tom prvenstvu stigla do 1/4 finala?

7. E Дуле онда испадне да није нико из оне 2 групе јер је првк 86. била аргентина ваљда,знчи да су они игрли 1. текму...

8. Камерун је тачно.

9. E Дуле онда испадне да није нико из оне 2 групе јер је првк 86. била аргентина ваљда,знчи да су они игрли 1. текму...

Ja sam samo napisao koje u koju grupu bio, a reko sam da je šampion otvorio prvenstvo.

Kamerun je tačan odgovor!!! Cepaj dalje

10. Ајде Дебилко, питај :)

11. Ех не знам сад шта да питам,нек неко други спреман постави,ја идем напоље не могу да испратим ...

12. Девојачко презиме Маријане, разведене од Лотара Матеуса ?

:)

Едит : Шала мала, ко зна нек каже, ко ће та пита следећи ?

13. Ајде ја ћу да смислим питање...

14. Како се зове црнопути легендарни енглески играч, рођен 1967 године, својевремено капитен своје репрезентације. Највећу славу имао је играјући за Манчестер Јунајтед, док је као тренер тренирао Блекбурн, МК Донс и Меклсфилд Таун ?

15. Није...

Енди Кол је нешто млађи.

16. Jork? Ali on nije engleski igrač...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.