Спортски квиз

1. Ња, ни он...

Мала помоћ - ако играш пес 11 он ти игра у Класичној Енглеској :)

2. Тако је. Цепај даље, али брзо и експедитивно :)

3. Колико јебем :)

Немам инспирацију, те ево једно лако да квиз не чека...

Који играч је изјавио следеће: "Ако је кокаин дрога, онда сам ја наркоман."

4. Јебо би и ја да сам палио пес :)

Да није Муту ?

5. Нисам кеве ми, немам класик Енглеску, Инс ми пао на памет :)

Није Муту...

6. Лол јебо ме Муту...

Марадона бре !

7. Јесте... Највећи Бог фудбала после Марадоне... Човек је трчао 100 метара за 10:24 секунди...

8. Па да, рекао је Дела Салуте... Клаудијо Каниђа је пуно име, е сад он је рекао име а ти презиме...

9. Ево једног релативно лаког :

Како се зове највећи стручњак данске националности у стручном штабу Челзија из Лондона ?

10. A sledeće pitanje neka bude iz engleskog fudbala za promenu. Recimo, koga jebe treeći golman ekipe koja je osvojila okružnu ligu Lidsa za sezonu 1956/57?

11. Предајете се ? :)

Брате, шта ме брига, ја постављам питања у вези енглеског фудбала, јер на планети се не игра бољи.

12. A ne predajemo se nego ne znamo to jbt

13. Ma koga bole kurci de se igra najbolji fudbal, nego daj neka pitanja na koja neko stvarno može da odgovori, vidiš da je prazan sajt... ovako nam se stalno gasi kviz jer pitate pitanja za pet miliona...

14. Добро. Одговор је Френк Арнесен.

Како се зове највеће појачање Вест Бромвич Албиона претходне сезоне ?

Ако ово не знате, онда сте дегради :)

15. Не...Кад ти кажем одговор, ти види које је веће, за мене Одемвинге није :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.